bionic box data format error

Discussion in 'Droid Bionic Roms' started by painball64, Nov 21, 2011.

  1. painball64

    painball64 Member

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    810
    Ratings:
    +0
    installed the 2.3 base for purity and after setting up everything tried opening the app and says data format error problem reading data associtated with the app. any ideas on a quick fix for this?
     
  2. mkeefner

    mkeefner New Member

    Joined:
    Sep 19, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
    I think its an issue on their end. Mine worked fine the other day and suddenly it stopped. maybe they are updating it??

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  3. Biasedthunder

    Biasedthunder New Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Im having the same problem so it seems to be on their end.

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
     
  4. crashx2

    crashx2 New Member

    Joined:
    Apr 25, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Had the same problem myself, re-flashed
    the base, no problems.
    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  5. mkeefner

    mkeefner New Member

    Joined:
    Sep 19, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
    I found if you go into setting > applications > click on bionic box > and force close the app. It now works for me after doing that

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums