Battery since update

Discussion in 'Motorola Xoom' started by cwalter24, May 17, 2011.

  1. cwalter24
    Offline

    cwalter24 Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    68
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Southern California
    Ratings:
    +3
    Any one having problems with there battery after the update. Android system useing 66% of my battery on idle. Never had battery problems before but after the update. Major battery issues. Anyone else having problems?

    Sent from my Xoom using Tapatalk
  2. Steady Hawkin
    Offline

    Steady Hawkin Fueling The Revolution Developer

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    350
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Seattle
    Ratings:
    +0
    Are you rooted or stock?
  3. cwalter24
    Offline

    cwalter24 Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    68
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Southern California
    Ratings:
    +3
    Stock. I tried a hard reset. Doing a full charge again. Gonna test it


    Sent from my ADR6400L using Tapatalk
  4. schubb2003
    Offline

    schubb2003 New Member

    Joined:
    May 19, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I used to go three or four days without charging depending on use....after the update, charging every two days even if they are mostly spent sleeping.

    Sent from my Xoom using DroidForums
  5. cwalter24
    Offline

    cwalter24 Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    68
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Southern California
    Ratings:
    +3
    Dam Google books using 40% of batt. Thing is pissing me off

    Sent from my Xoom using Tapatalk
Search tags for this page
droid bionic battery problem after upgrade
,

motorola droid not charging since update

,
motorola xoom battery not charge fix
,
motorola xoom hard reset every day battery 39%
,
xoom tablet system problems since update