Any way to change the double home feature?

Discussion in 'Motorola Droid 2' started by cromo8, Sep 6, 2010.

  1. cromo8

    cromo8 Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    516
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I dont like that pressing home twice brings up voice command anyway to change or remove that?
     
  2. heartlessmcfly

    heartlessmcfly New Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Long Island, Ny
    Ratings:
    +0
    if you go to "Menu" then "Settings"...the last option is "double tape home launch". u can change it to another setting if youd like
     
  3. cromo8

    cromo8 Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    516
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    awesome thanks
     
  4. heartlessmcfly

    heartlessmcfly New Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Long Island, Ny
    Ratings:
    +0
    your welcome!
     
  5. hyatari

    hyatari Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Sure would have been nice if they added a "do nothing" option for those of us who might actually not want to use this feature or perhaps wish to use some other app in replacement. Wtf.
    Sent from my DROID2 using Tapatalk
     
  6. jpetersen5

    jpetersen5 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I just changed it to the dialer. I found that the voice command option that it defaults too kinda locks the phone up for about 4-5 seconds. Dialer seems to come right up everytime...
     
  7. pool_shark

    pool_shark Active Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    1,395
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +7
    I changed mine to the dialer too. I initiate voice command from my headset.
     
  8. xfloggingkylex

    xfloggingkylex Member

    Joined:
    Sep 13, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    It would be great if you could turn it off. I don't want to bring up any of those options, but dialer is the fastest loading.

    Sent from my DROID2 using Tapatalk
     
Search tags for this page
disable double tap home voice commands
,
disable voice command galaxy s2
,
double tap go launcher
,

double tap home launch

,
double tap home launch galaxy s2
,
go launcher double tap
,
go launcher double tap home
,
how to turn off voice android go launcher
,
remove double click android
,
turn off double tap home voice command