Any droid 1 users not update to the latest baseband?

Discussion in 'Android General Discussions' started by bodean, Aug 30, 2010.

  1. bodean

    bodean Active Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Chicago, IL
    Ratings:
    +0
    I've heard mixed things about the latest baseband. I am curious if there are many who did not or won't update to the latest. I know I have 3g/1g fluxuations a lot

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  2. warrior21

    warrior21 Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    1,287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    I'm still using C_01.3E.03P. I go back and forth between 1x and 3g every once in a while
     
  3. KidCuda

    KidCuda Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Oh, that explains my problems, heh
     
  4. serveitup911

    serveitup911 Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    .03p has been working fine for me, so I haven't bothered to change it.
     
  5. KingDubby

    KingDubby New Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have been using .03P for a while now and it works fine. Is there a newer version out?
     
  6. OSX2000

    OSX2000 Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    335
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    I'm on original C_01.3E.01P, and I have no problems at all.
     
  7. JWBose

    JWBose Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    111111111111111111111111
     
  8. gotta have that funk

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    869
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    my baseband is C_01.43.01P and i have no complaints..
     
  9. bodean

    bodean Active Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Chicago, IL
    Ratings:
    +0
    Thanks for the responses.
     
  10. CHIGGER

    CHIGGER New Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I've got c_01.43.01P and I'm having fluctuations in 3G.
     
  11. mountaineerndixie

    mountaineerndixie Active Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Charleston, WV
    Ratings:
    +2
    I'm on 01p too. Do you change it like a ROM? If so where do I get 03p and if not how do I upgrade?

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  12. BayouFlyFisher

    BayouFlyFisher Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,958
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Baton Rouge, LA
    Ratings:
    +17
    I had the 1X issue with both 41 and 43 basebands. I've been back on C_01.3E.03P for over a month now. I still have the issue, but much less frequently.

    Rooted, Sapphire 1.0, P3Droid 125Mhz/1.25Ghz Kernel.
     
Search tags for this page

droid x2 latest baseband