*228 question

Discussion in 'Motorola Droid' started by ryand15, Oct 5, 2010.

  1. ryand15

    ryand15 New Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Whenever I dial *228 it sends me to a thing to activate my phone and then starts ringing busy, I think my phone needs to be updated because alot of my calls arent coming through when people call me. Why can I not dial *228 on my droid?
     
  2. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    I don't know. Try dialing *22899 and see if that will work for you.
     
  3. ryand15

    ryand15 New Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    nope same thing, its ringing busy and the screen says, "follow the spoken instructions until you hear activation is complete" but it never says anything it just rings busy.
     
  4. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    Have you tried to do this in a different area? Maybe you're not getting a good signal?

    If you've done that and still are having issues, I'd call Verizon and ask them what's up.
     
  5. ryand15

    ryand15 New Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Well Im at my house and its the only place Ive tried but I get almost perfect signal here, but Ill go somewhere else later and try, if its still not working I guess Ill call Verzion. Thanks for the help!
     
  6. tommyb38

    tommyb38 Member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Midwest, Tri-States
    Ratings:
    +0
    You get almost perfect signal, but is it a perfect Verizon signal? It sounds to me like you are roaming and on another carriers activation service. This does happen from time to time. I used to have the same problem at my house. I would try again somewhere else and see what message you get. The message you are describing is definitely not the Verizon activation message.
     
  7. Vulcan1600

    Vulcan1600 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,846
    Likes Received:
    282
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +292
    Thanks Tommyb - exactly what I was going to say. If you are roaming, you might not even realize you're in extended area, and you won't be able to update your PRL until in native VZW coverage.
     
  8. ryand15

    ryand15 New Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thats prb what is wrong. Id say Im on another carriers signal. Thanks so much for the help guys
     
  9. Droid_Depot

    Droid_Depot New Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    If you go into settings, phone info, status. It should tell you what network you are on and whether you are roaming or not.
     
Search tags for this page
228 verizon busy
,
228 busy signal
,
bust signal *228
,
droid x2 busy *228
,
follow the spoken instructions until you hear activation is complete call not sent
,
is *228 the onley verizon acativation number
,
verizon *228
,
verizon activating new used phone busy signal
,

verizon activation code 228

,
verizon activation number #*#*