theming question

skltr21

Member
Joined
May 25, 2010
Messages
116
Reaction score
0
what do i need to change in the framework in order to make when i hit the menu button, the menu comes up black instead of white? im getting a white background with white text. i want to change the background to be black but i don't know what in the framework to change? thanks.
 

Droid DOES!!

What iDoesn't
Premium Member
Theme Developer
Joined
Jun 12, 2010
Messages
6,365
Reaction score
36
Gonna follow along because I'm learning to theme too. That ok?

DroidForums junkie!!
 
OP
S

skltr21

Member
Joined
May 25, 2010
Messages
116
Reaction score
0
of course =) i hope someone answers........
 

Droid DOES!!

What iDoesn't
Premium Member
Theme Developer
Joined
Jun 12, 2010
Messages
6,365
Reaction score
36
If not, I know a few members to send the url to! Doubt it'll be tonight though.

DroidForums junkie!!
 

jatx2wne

Premium Member
Premium Member
Theme Developer
Joined
Feb 20, 2010
Messages
532
Reaction score
1
Location
the Cuse
Menu_background_fill_parent_width.9.png the other one is menu_background.9.png
 

bp328i

Theme Developer
Theme Developer
Joined
Apr 3, 2010
Messages
641
Reaction score
0
Just what jatx2wne said...I have attached the png's you need.

The first one is menu_background.9.png

The second one is menu_background_fill_parent_width.9.png
 

Attachments

  • menu_background.9.png
    menu_background.9.png
    1.3 KB · Views: 490
  • menu_background_fill_parent_width.9.png
    menu_background_fill_parent_width.9.png
    281 bytes · Views: 495

ballmore

Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
370
Reaction score
0
Location
Trap Hill, North Carolina
I'm following along too. Seems like my ventures into making icons and wallpapers is a flop. I'm gonna start devotiing all of that time into learning how to make themes. :icon_eek:
 

CJM

Super Moderator
Staff member
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Sep 12, 2010
Messages
10,610
Reaction score
1,752
Location
Mississippi Gulf Coast
Current Phone Model
Nexus 6
Twitter
https://twitter.com/Corey
OP
S

skltr21

Member
Joined
May 25, 2010
Messages
116
Reaction score
0
Just what jatx2wne said...I have attached the png's you need.

The first one is menu_background.9.png

The second one is menu_background_fill_parent_width.9.png


i replaced what i had with these last night and it wasn't changing.... that's why i posted this question. but i somehow got it working this morning. thanks!
 
OP
S

skltr21

Member
Joined
May 25, 2010
Messages
116
Reaction score
0
now for my next question. how to i change the notification bar and pulldown screen and all that stuff??? where is that stuff located???
 

bp328i

Theme Developer
Theme Developer
Joined
Apr 3, 2010
Messages
641
Reaction score
0
now for my next question. how to i change the notification bar and pulldown screen and all that stuff??? where is that stuff located???


Framework\res\drawable-hdpi

It's the ones named status_bar_item....
 

Adrioid

Theme Developer
Theme Developer
Joined
Mar 29, 2010
Messages
667
Reaction score
1
Location
Cali
now for my next question. how to i change the notification bar and pulldown screen and all that stuff??? where is that stuff located???


Framework\res\drawable-hdpi

It's the ones named status_bar_item....


bp328i - I have a question. I noticed you changed the activity bar in your theme, which is very nice. I'm working on a theme of my own, and would like to change the color. Which xml do i have to look for?
 
OP
S

skltr21

Member
Joined
May 25, 2010
Messages
116
Reaction score
0
ugh..... theming is so frustrating! im applying the changes to things but nothing is changing!
 

Adrioid

Theme Developer
Theme Developer
Joined
Mar 29, 2010
Messages
667
Reaction score
1
Location
Cali
ugh..... theming is so frustrating! im applying the changes to things but nothing is changing!

LoL... Welcome to theming. I've been thru that many times. What are you trying to change?
 
Top