3G Hotspot

bitsydad

New Member
Joined
Dec 25, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Is there a charge for useing 3G or is it included in data package

Sent from my DROID2 using DroidForums App
 

UrbanBounca

Rescue Squad
Staff member
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Sep 25, 2010
Messages
2,749
Reaction score
207
Location
Virginia
Yes, there is a charge for 3G Hotspot.
 

mth04

Premium Member
Premium Member
Joined
Oct 30, 2009
Messages
3,840
Reaction score
0
Is there a charge for useing 3G or is it included in data package

Sent from my DROID2 using DroidForums App

You have to turn 3g hotspot service through vzw. 2gbs is $20 and so on.

Thanks

Miami


Sent from my DROIDX using Tapatalk
 
OP
B

bitsydad

New Member
Joined
Dec 25, 2010
Messages
4
Reaction score
0
THANKS

Sent from my DROID2 using DroidForums App
 
Joined
Oct 22, 2010
Messages
893
Reaction score
0
Location
United States
There is a charge go use the 3g hotspot app on your phone. But you can root and get an app from the market and have 3g tethering for free. it requires a decent amount of technical know how.

Sent from my DROID2 using DroidForums App
 

mcatdtDroid

Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
705
Reaction score
0
There is a charge go use the 3g hotspot app on your phone. But you can root and get an app from the market and have 3g tethering for free. it requires a decent amount of technical know how.

Sent from my DROID2 using DroidForums App

z4root (one button root)
+
wireless tether
=
simple as that


all free
 
OP
B

bitsydad

New Member
Joined
Dec 25, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Can You Explain Further

There is a charge go use the 3g hotspot app on your phone. But you can root and get an app from the market and have 3g tethering for free. it requires a decent amount of technical know how.

Sent from my DROID2 using DroidForums App

z4root (one button root)
+
wireless tether
=
simple as that


all free

Can you explain further how to root and what it means, also what is the best app to use for free tethering? I am new to the Smartphone world. This is a new Droid2 I am just learning how to use.
 

Tillyswilly

Active Member
Joined
Aug 23, 2010
Messages
1,060
Reaction score
0
Location
Bham
read my links below ALL of it dont skip around and you will figure it all out...after you root and figure out what root is then you can download wireless tethering from the market for free and teether for days if you want
 
Joined
Dec 16, 2010
Messages
318
Reaction score
0
Keep in mind... rooting just to wifi tether for free is a personal decision, but might not be worth it to you, please read the links and do the research.

"With great power comes great consequences" - girl from Napoleon Dynamite

aefc9790-d7fa-cb8c.jpg
 

furbearingmammal

Super Moderator
Joined
Jun 16, 2010
Messages
11,081
Reaction score
365
Location
Anywhere you're not
Website
swdouglas.blogspot.com
Current Phone Model
32GB Moto X Developers Edition
Twitter
furryvarmint
Disclaimer: Hot chick does not come with rooting. Any desire to root said hot chick is secondary to discussions of rooting in general. Hot chick is purely decorative. Do not root hot chick without permission.
 
Joined
Dec 16, 2010
Messages
318
Reaction score
0
Lol @ fur, that's actually the creepy girl from the ring...

I was just 4 step trolling.

1. Misquote a famous person
2. Credit said quote to the wrong person
3. Picture someone completely unrelated
4. Profit
 

kenstar

Member
Joined
Dec 23, 2010
Messages
31
Reaction score
0
Why isn't barnacle wifi tether not listed? Do not many ppl use barnacle?
 

UrbanBounca

Rescue Squad
Staff member
Premium Member
Rescue Squad
Joined
Sep 25, 2010
Messages
2,749
Reaction score
207
Location
Virginia
Why isn't barnacle wifi tether not listed? Do not many ppl use barnacle?

I had a problem with Barnacle creating a new wireless profile on my PC every single time it connected. I ditched it for Wireless Tether and haven't had the problem since.
 

kenstar

Member
Joined
Dec 23, 2010
Messages
31
Reaction score
0
Why isn't barnacle wifi tether not listed? Do not many ppl use barnacle?

I had a problem with Barnacle creating a new wireless profile on my PC every single time it connected. I ditched it for Wireless Tether and haven't had the problem since.

Weird, I have had no problems with barnacle. I just hopped off banacle, was testing speeds and I get just over 1.5mb from speednet. :blackdroid: Srs thinking about canceling my home internet.
 
Top