2.5k+ quadrant score? How?

rebaf

Member
Joined
Jan 28, 2011
Messages
68
Reaction score
0
yeah, i dont totally buy the scores either. didnt completely before, really dont know
 

DroidXDoes4G

Member
Joined
May 23, 2011
Messages
947
Reaction score
3
I overclocked to 1.3 ghz and used the Turbo script and this is what I got:

ScreenShot-3.png


Stock, it would always hang up on the read/write step for a few seconds too. It flies with the script and/or overclock.

sent from my ApeX

What is this script? And how do you use it?

Sent from my DROIDX using DroidForums
 
OP
Rezael

Rezael

Member
Joined
May 31, 2011
Messages
79
Reaction score
0
When I use Droid overclocker it doesn't let me set it passed 1000...what the hell?

Sent from my DROIDX using DroidForums
 

brad92

Silver Member
Joined
Sep 29, 2010
Messages
4,492
Reaction score
17
Location
TEXAS
I overclocked to 1.3 ghz and used the Turbo script and this is what I got:

ScreenShot-3.png


Stock, it would always hang up on the read/write step for a few seconds too. It flies with the script and/or overclock.

sent from my ApeX

What is this script? And how do you use it?

Sent from my DROIDX using DroidForums

The script is only for Apex ROM. To use it, you just go to Terminal Emulator and type in su, then poweroverwhelming.

I use Milestone Overclock to set my CPU speed. Free, easy and safe...

sent from my ApeX
 

SplicedX

Member
Joined
Nov 8, 2010
Messages
62
Reaction score
0
When I use Droid overclocker it doesn't let me set it passed 1000...what the hell?

Sent from my DROIDX using DroidForums

If you want to get a major boost in quadrant, mount your system as Read/Write(not in clockwork, but using Root Tools or Liberty Toolbox). then, in Terminal Emulator, type:

su (for Super User access)

mount -o rw -t tmpfs tmpfs data/data/com.aurorasoftworks.quadrant.ui.standard
 

DroidXDoes4G

Member
Joined
May 23, 2011
Messages
947
Reaction score
3
When I use Droid overclocker it doesn't let me set it passed 1000...what the hell?

Sent from my DROIDX using DroidForums

If you want to get a major boost in quadrant, mount your system as Read/Write(not in clockwork, but using Root Tools or Liberty Toolbox). then, in Terminal Emulator, type:

su (for Super User access)

mount -o rw -t tmpfs tmpfs data/data/com.aurorasoftworks.quadrant.ui.standard

How high does that make it go?
 

SplicedX

Member
Joined
Nov 8, 2010
Messages
62
Reaction score
0
on average 1200 to 2000 points higher. I've hit 4010 before. that was at 1.2ghz. at stock speeds, i average around 3000.
 
Last edited:
Top