windows 7 wont mount

Discussion in 'Android General Discussions' started by dawgintn, Feb 8, 2010.

  1. dawgintn

    dawgintn Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    got a buddy who is having problems getting his droid to mount to windows 7. He has talked to verizon who then sent him to motorola. Motorola saids the droid wont work on windows 7. I used 7 and my droids mounts prefect, he has tried to download the drives for it but cant get it to work. can anybody please help

    Thanks
     
  2. BavarianBuilt

    BavarianBuilt Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Northern Virginia
    Ratings:
    +0
    My droid mounts to Windows 7 perfectly too. After he plugs it into the computer, is he selecting the mount option on his droid?
     
  3. dverplank

    dverplank Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Windows 7 takes a Loooooooooong time to install device drivers for the droid the 1st time
     
  4. dawgintn

    dawgintn Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    yes i may should he was doing that. He been trying since friday to get it to work. i dont know
     
  5. MM1 Payne (US Navy)

    MM1 Payne (US Navy) Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    270
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Florida.
    Ratings:
    +0
    Weird, my windows seven works fine with Mounting my device..
     
  6. wickedkae

    wickedkae Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    111
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Mine works fine on 7. Only problem I have is that if i unmount it and want to remount it i have to pull the physical usb cable out and replug it in. For some reason it wont remount unless I do this.

    Otherwise windows 7 works just fine with droid.
     
  7. mattygabe

    mattygabe Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'd imagine at least half of you are using the 64-bit version of Win7, correct?
     
  8. dawgintn

    dawgintn Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    yes If we cant get it figure out my tomorrow he going back to verizon. I dont know what it could be.
     
  9. korky122

    korky122 Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    uhh no. installed rather quickly
     
  10. mantis5

    mantis5 Active Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    San Francisco CA
    Ratings:
    +0
    No problems mounting on Windows 7, and did not notice it taking any time to install drivers.
     
  11. ryguy5254

    ryguy5254 Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    130
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    No problems with 84 (or 86, or 32) windows 7 on my desktop, nor my windows 7 64 laptop.
     
  12. mclarryjr

    mclarryjr Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I haven't had any problem with my windows 7 and droid. Are you trying to mount the sdcard or are you using adb?
     
  13. streetkid

    streetkid Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Try and mount his droid on your win7?
     
  14. dawgintn

    dawgintn Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    we may try that. the problem is he lives 45 mins away, so we haven't had time to hook up and try yet. I told him to go over one of his closer buddies and see if it will mount to somebody elses computer, just to see if it is his phone or not.
     
  15. mike_kauble

    mike_kauble Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I have literally 3 comps running W7 and it mounts on all of them. Sorry. I did need to install the driver from Motorola's site in order to get some of the advanced link-ups to work.
     
Search tags for this page

droid 4 drives do not mount windows 7

,

samsung phone wont mount to windows 7