What happened to the format here?

Discussion in 'Galaxy Nexus ROMS' started by otter34, Jan 27, 2012.

  1. otter34

    otter34 Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    660
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I click my favorites then the custom roms section now and it's a bunch of random posts. Before it would show all the roms , bugles, codename, etc...what happened?

    Sent from my GalaxyNexus using DroidForums
     
  2. cereal killer

    cereal killer DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11,173
    Likes Received:
    914
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Austin, TX
    Ratings:
    +932
    Current Phone Model:
    Nokia Lumia Icon
    Format is still the same....the different ROM sections are still intact. You can't see them?
     
  3. otter34

    otter34 Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    660
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    No. I logged out but that didn't help. However once I unsubscribed then subscribed again I could see it. Thanks
     
  4. terigox

    terigox Member

    Joined:
    Oct 2, 2011
    Messages:
    79
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    I'm having this issue too through the DroidForums app. I tried unsubscribing as mentioned but still the issue. I'll try a few more variations maybe...

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
     
  5. martytoo

    martytoo Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    428
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yeah,I guess these guys are throwing in the towel and in anticipation of shutting down the site they are trying to PO everyone so that when it's gone we'll already have switched to rootzwiki!!!!!

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
     
  6. cereal killer

    cereal killer DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11,173
    Likes Received:
    914
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Austin, TX
    Ratings:
    +932
    Current Phone Model:
    Nokia Lumia Icon
    Clear the cache and data on the app, force close it then log back in. I've tested both tapatalk and the DroidForums app and can't replicate the problem.

    Let me know if you get it working.

    Sent from Droid RAZR
     
  7. jpin321

    jpin321 Member

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    same issue here can't seem to clear it.

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
     
  8. Ssilk

    Ssilk Member

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oregon coast
    Ratings:
    +0
    My app now says 0 participated posts after I changed to the dark color option. Ugh

    X2 superclocked beast
     
  9. martytoo

    martytoo Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    428
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Worked for me! Thanks.

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
     
  10. Ssilk

    Ssilk Member

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oregon coast
    Ratings:
    +0
    Worked here too. Thank you.

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  11. Ssilk

    Ssilk Member

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oregon coast
    Ratings:
    +0
    Just happened again...what gives? Do I have to log into the app every time?

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  12. creaky

    creaky Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    531
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NY
    Ratings:
    +5
    Fc and clear data didn't work for me either. Nexus running cna

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
     
  13. martytoo

    martytoo Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    428
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It worked for me and then it didn't.

    Can you say xda, rootzwiki, etc.?

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
     
  14. Ssilk

    Ssilk Member

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oregon coast
    Ratings:
    +0
    Same here

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  15. cereal killer

    cereal killer DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11,173
    Likes Received:
    914
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Austin, TX
    Ratings:
    +932
    Current Phone Model:
    Nokia Lumia Icon
    Hmmm very strange. I'm seeing the sections correctly. Ill get some staff in here to see if they can replicate the issue.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums