Weird dialer issue

Discussion in 'Droid Rooted Help' started by OneTenderRebel, Sep 10, 2010.

  1. OneTenderRebel

    OneTenderRebel Silver Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,327
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hampton Falls, NH
    Ratings:
    +63
    I am having a really weird issue with the dialer after or during calls. Everytime I answer a call I can't get back into the dialer and I have to do a battery pull just to get my phone to turn back on again. I am rooted but this issue has happened with every froyo Rom I have used. This is an extremely annoying issue and if anyone has a fix I would greatly appreciate your input!

    sent from the great depths of my phones internet (thanks Al Gore)
     
  2. OneTenderRebel

    OneTenderRebel Silver Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,327
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hampton Falls, NH
    Ratings:
    +63
    Anyone?

    sent from the great depths of my phones internet (thanks Al Gore)
     
  3. OneTenderRebel

    OneTenderRebel Silver Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,327
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hampton Falls, NH
    Ratings:
    +63
    Can a mod please move this to rescue squad. I am literally ready to throw my phone into a brick wall because of this issue.

    sent from the great depths of my phones internet (thanks Al Gore)
     
  4. OneTenderRebel

    OneTenderRebel Silver Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,327
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hampton Falls, NH
    Ratings:
    +63
    No one has a clue as to why this is happening?

    sent from the great depths of my phones internet (thanks Al Gore)
     
  5. xkape

    xkape Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    3,883
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    163
    Location:
    OH-IO
    Ratings:
    +37
    Repost this in a different section. I don't think it's gonna get much love here in Off Topic.
     
  6. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,455
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +93
    P.M. a Mod to have this moved, please don't repost the same thread in a different section
     
  7. OneTenderRebel

    OneTenderRebel Silver Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,327
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hampton Falls, NH
    Ratings:
    +63
    Yeah I wouldn't repost. I have not seen a single person have this same issue so I think it may be the refurb direction for me unfortunately.

    sent from the great depths of my phones internet (thanks Al Gore)
     
  8. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,455
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +93
    If your phone is stock I would try a factory reset

    If it is Rooted you probably have some more options, is it rooted or stock ?
     
  9. OneTenderRebel

    OneTenderRebel Silver Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,327
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hampton Falls, NH
    Ratings:
    +63
    It is rooted but this has happened to me with every froyo Rom I have used.


    sent from the great depths of my phones internet (thanks Al Gore)
     
  10. OneTenderRebel

    OneTenderRebel Silver Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,327
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hampton Falls, NH
    Ratings:
    +63
    I think I may have fixed the issue (knock on wood) I set the timeout delay for 5 seconds opposed to immediately and now it seems to be working fine. I don't understand why it randomly started to not work though. I mean it has always been set for immediate timeout delay and then it just stopped working. Very strange but for now a brick wall is spared as is my droid.

    Update : Nope still not working, worked for like 1 call. I give up, I guess I have to go with a crappy refurb now. My droid was so good to me while it lasted, it allowed me to overclock it to whatever I wanted, didn't really give me any issues other than this. RIP Jeff's first Droid.
     
    Last edited: Sep 13, 2010
Similar Threads
  1. SStratman
    Replies:
    0
    Views:
    863
  2. Cloppy
    Replies:
    0
    Views:
    2,025
  3. 9wire
    Replies:
    14
    Views:
    2,280
  4. dclmac
    Replies:
    2
    Views:
    1,932
  5. zak406
    Replies:
    5
    Views:
    2,851
Loading...