1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Weird dialer issue

Discussion in 'Droid Rooted Help' started by OneTenderRebel, Sep 10, 2010.

  1. OneTenderRebel
    Offline

    OneTenderRebel New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,326
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hampton Falls, NH
    I am having a really weird issue with the dialer after or during calls. Everytime I answer a call I can't get back into the dialer and I have to do a battery pull just to get my phone to turn back on again. I am rooted but this issue has happened with every froyo Rom I have used. This is an extremely annoying issue and if anyone has a fix I would greatly appreciate your input!

    sent from the great depths of my phones internet (thanks Al Gore)
  2. OneTenderRebel
    Offline

    OneTenderRebel New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,326
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hampton Falls, NH
    Anyone?

    sent from the great depths of my phones internet (thanks Al Gore)
  3. OneTenderRebel
    Offline

    OneTenderRebel New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,326
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hampton Falls, NH
    Can a mod please move this to rescue squad. I am literally ready to throw my phone into a brick wall because of this issue.

    sent from the great depths of my phones internet (thanks Al Gore)
  4. OneTenderRebel
    Offline

    OneTenderRebel New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,326
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hampton Falls, NH
    No one has a clue as to why this is happening?

    sent from the great depths of my phones internet (thanks Al Gore)
  5. xkape
    Offline

    xkape Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    3,876
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    0
    Location:
    OH-IO
    Repost this in a different section. I don't think it's gonna get much love here in Off Topic.
  6. DF Smod
    Offline

    DF Smod New Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,477
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    0
    P.M. a Mod to have this moved, please don't repost the same thread in a different section
  7. OneTenderRebel
    Offline

    OneTenderRebel New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,326
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hampton Falls, NH
    Yeah I wouldn't repost. I have not seen a single person have this same issue so I think it may be the refurb direction for me unfortunately.

    sent from the great depths of my phones internet (thanks Al Gore)
  8. DF Smod
    Offline

    DF Smod New Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,477
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    0
    If your phone is stock I would try a factory reset

    If it is Rooted you probably have some more options, is it rooted or stock ?
  9. OneTenderRebel
    Offline

    OneTenderRebel New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,326
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hampton Falls, NH
    It is rooted but this has happened to me with every froyo Rom I have used.


    sent from the great depths of my phones internet (thanks Al Gore)
  10. OneTenderRebel
    Offline

    OneTenderRebel New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,326
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hampton Falls, NH
    I think I may have fixed the issue (knock on wood) I set the timeout delay for 5 seconds opposed to immediately and now it seems to be working fine. I don't understand why it randomly started to not work though. I mean it has always been set for immediate timeout delay and then it just stopped working. Very strange but for now a brick wall is spared as is my droid.

    Update : Nope still not working, worked for like 1 call. I give up, I guess I have to go with a crappy refurb now. My droid was so good to me while it lasted, it allowed me to overclock it to whatever I wanted, didn't really give me any issues other than this. RIP Jeff's first Droid.
    Last edited: Sep 13, 2010
Similar Threads
  1. SStratman
    Replies:
    0
    Views:
    716
  2. Cloppy
    Replies:
    0
    Views:
    1,864
  3. 9wire
    Replies:
    14
    Views:
    2,069
  4. dclmac
    Replies:
    2
    Views:
    1,761
  5. zak406
    Replies:
    5
    Views:
    2,614
Loading...