weather not working

Discussion in 'Droid X Tech Support' started by hackja4fun, Dec 23, 2010.

  1. hackja4fun

    hackja4fun Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    Alright I flashed Apex and removed genie.apk with terminal emulator
    I later flashed Fission and want my weather to work again.
    Any help?
    I believe I need an apk
     
  2. jstafford1

    jstafford1 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    10,744
    Likes Received:
    1,065
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +1,159
    Twitter:
    jstaff79
    Someone will have the apk for ya, but in the future, just rename it .bak or freeze it with titanium backup. Much less messy.

    Sent from somewhere...
     
  3. hackja4fun

    hackja4fun Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    Yea thats what I usually do, but I planned on restoring with the script and then forgot to do it.
     
  4. jstafford1

    jstafford1 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    10,744
    Likes Received:
    1,065
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +1,159
    Twitter:
    jstaff79
    Oh...I think I've got it as an update.zip but not sure if it'll work on your phone. Plus would have to wait 5hrs for me to get home and load it.

    Sent from somewhere...
     
  5. hackja4fun

    hackja4fun Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    someone will hopefully come along, but if not u can post it and I will check it out
     
  6. jstafford1

    jstafford1 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    10,744
    Likes Received:
    1,065
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +1,159
    Twitter:
    jstaff79
    Will do....might be able to pull it out of the .zip and just install it. Not sure if it will be phone specific though.

    Sent from somewhere...
     
  7. hackja4fun

    hackja4fun Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    lol yea thats what I was gonna try to do. Thanks for your help
     
Search tags for this page

atrix 2 weather widget not working

,

motorola atrix 2 weather widget not updating

,

motorola atrix does not update weather location