Using the LED isntead of the screen

Discussion in 'Android General Discussions' started by cooltc2004, Mar 24, 2011.

  1. cooltc2004

    cooltc2004 Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I just installed GPA14, and cannot find the option to use the LEDs instead of the white screen for the flash (in switchpro).

    Anyone shed some light on this for me.

    thanks dancedroid
     
  2. cooltc2004

    cooltc2004 Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    anyone?

    10char
     
  3. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    Did you check with the developer?
     
  4. RW-1

    RW-1 Silver Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,249
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Nazareth, PA
    Ratings:
    +1
    Sorry, don't have that installed, I would email the dev, only way you might get a response here would be if someone else has that app installed...

    Dev would be quicker ... Hopefully also because you paid for it. :)