Use Wiimote with emulators?

Discussion in 'Android General Discussions' started by dmdj232, Jan 25, 2010.

  1. dmdj232
    Offline

    dmdj232 Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Hi all,
    I've been trying to get my wiimote to pair with my Droid with no luck due to the fact that the Droid asks for a PIN Code for the wiimote. I've read in many threads where other users have been having the issue but have not had any luck. Is there any update on this issue or is there still no fix for it. It would be a great advantage to be able to use my wiimote with my NES emulator!!

    Thanks!!
     
  2. Corinacakes
    Offline

    Corinacakes DF Super Moderator Theme Developer

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    5,009
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Maine
    Ratings:
    +3
    did you try 0000 or 00000 for the pin? usually one of those are the stock pin for all that stuff. i'm dying for a gamepad to play my games too :( i haven't heard of one person yet that has any working. let me know if that pin worked :D
     
  3. justbob
    Offline

    justbob Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    253
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    A quick Google search yields some good results. Search for "wiimote pin" and you'll find lots of info.
     
  4. natediddy1120
    Offline

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
    Golly Corina your smokin up these threads aint ya!!! I look at Active Topics and your name is on like almost every one as the last poster....lol ;)
     
  5. dmdj232
    Offline

    dmdj232 Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Yes I've tried both of them but with no luck :-( I figured the wiimote would be perfect b/c it is small enough to carr with you! I'm sure in time someone will have a fix for it. Thanks for your help anyway!
     
  6. dmdj232
    Offline

    dmdj232 Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Yes I have done a Google search as well but most of the fixes come from using the wiimote with a windows based pc where you can use a program to skip the "pairing" option. With the Droid you have no choice but to type in the pin code
     
  7. gruve
    Offline

    gruve Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Minneapolis, MN
    Ratings:
    +0
    Try 1234 if 0000 doesn't work.
     
  8. ohioDroid
    Offline

    ohioDroid Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    309
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Ever figure this out? I know when I pair my Wiimote with the computer, I have to NOT enter any PIN.
     
Search tags for this page
pin number for wii remote
,
pin number wiimote
,
where is the pin number on a wii remote
,
where is the pin number on a wiimote
,
where is the wii remote pin code
,

wii remote pin code

,
wii remote pin number
,
wiimote pin
,

wiimote pin code

,

wiimote pin number