Trying to root bionic

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by WarMachin3, Nov 2, 2011.

  1. WarMachin3

    WarMachin3 Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Erie, Pa
    Ratings:
    +0
    Ok so I ran the one click root program to root this bad boy and well it ran its process and there is no super user app that has shown up. Just confused now

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  2. pollardhimself

    pollardhimself Member

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    195
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    What version you on .886 or .893? try rebooting it may show up after that


    Try this one if your on .893
    http://www.droidforums.net/forum/dr...70-r3l3as3droot-43v3r-root-bionic-v2-1-a.html
     
  3. rck76

    rck76 DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    6,836
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +38
  4. WarMachin3

    WarMachin3 Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Erie, Pa
    Ratings:
    +0
    Yes it is 886 and I followed that method mentioned above. I have used that same thing on a few x2 and 1 Droid 3 so I know it works. Ill give it another go when I get home I also tried a reboot and a battery pull no luck there. I'm thinking ill try the new one and see what happens. My goal is to root then load liberty I had alot of luck with that Tom in the past. Also are there any r2 port overs? I had him as my previous phone and loved the boot screen and locker.

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  5. rck76

    rck76 DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    6,836
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +38
    Coming from the D1, I kept using power button in recovery and instead of backing up in menu, it tried to reboot recovery. Since everything is 2nd init now, that option didn't work. I had already wiped data/cache so it rebooted into android stock/unrooted. I had to reroot and flash the bionic recovery, did this 3 times by accident :eek: but had no problems with rooting using the thread I posted. I hope you get your issue figured out, not sure why its not working for you. I assume your computer is detecting your phone and you do have the Motorola drivers installed?

    sent from my liberated bionic using Droid forums
     
  6. WarMachin3

    WarMachin3 Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Erie, Pa
    Ratings:
    +0
    SUCCESS!!!! Droid Bionic Rooted! Thanks guys!
     
Search tags for this page

bionic one click root without computer

,
how to flash a droid bionic without computer
,
how to flash my bionic with no computer
,
root bionic phone without a computer