1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

[THEME - rubiX Focused 1.6] Black-Juice Themes

Discussion in 'Drod2169 - X' started by Juicemane, Nov 1, 2010.

  1. Juicemane
    Offline

    Juicemane Bang Bang Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    1,098
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    127.0.0.1
  2. Juicemane
    Offline

    Juicemane Bang Bang Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    1,098
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    127.0.0.1
    reserved

    :icon_ banana::icon_ banana::icon_ banana:
  3. JRobzilla
    Offline

    JRobzilla New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SC
    Flashing now, will check in.

    Edit: Booted just fine. Noticed though when it was preparing the SD Card on initial boot up the text was black. Time text is fine. Going to force more text in there and see what else (if anything).

    Edit 2: Force closing on market app, jrummy's overclock app... checking for others.

    Edit 3: Okay, market and any superuser apps are FC'ing, along with settings.
    Last edited: Nov 1, 2010
  4. Juicemane
    Offline

    Juicemane Bang Bang Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    1,098
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    127.0.0.1
    K try this one!
    Last edited: Nov 2, 2010
  5. JRobzilla
    Offline

    JRobzilla New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SC
    Yeah I'm kind of stuck now. I can't get into Koush's bootstrap (due to FC) to go to my backup, so I'm not sure how to continue.
  6. Juicemane
    Offline

    Juicemane Bang Bang Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    1,098
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    127.0.0.1
    Do a battery pull and boot the phone, itll load the bootstrap. Install the new zip I just posted and see what happens!
  7. JRobzilla
    Offline

    JRobzilla New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SC

    Thanks! I tried a battery pull twice but I guess I didn't wait long enough as it booted back into Rubix. This third time, after 15 or so seconds I was able to reinstall Rubix, and I'm NOW (damn typo) flashing your new test zip.
    Last edited: Nov 1, 2010
  8. Juicemane
    Offline

    Juicemane Bang Bang Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    1,098
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    127.0.0.1
    Told you to make a backup lol
  9. JRobzilla
    Offline

    JRobzilla New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SC

    Haha yeah I did, well I reflashed it and it's the exact same thing. Black text and now Market etc. force closes. I did check them before flashing this new zip and they were working again. I also made sure to delete the other zip as not to confuse them. Hmmm, not sure what's going on.
  10. Juicemane
    Offline

    Juicemane Bang Bang Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    1,098
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    127.0.0.1
    Did you try the 2nd zip i uploaded before you reflashed? there was an error in the services.jar, it should work now. If it doesnt lmk...
  11. JRobzilla
    Offline

    JRobzilla New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SC

    I reflashed Rubix 1.6, got into and checked to make sure the force closes were gone. I then flashed the second zip you provided and got the same resulting force closes.
  12. Juicemane
    Offline

    Juicemane Bang Bang Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    1,098
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    127.0.0.1
    fml... ok


    try this one, if this doesnt work im gonna have to start from scratch.
    Last edited: Nov 2, 2010
  13. JRobzilla
    Offline

    JRobzilla New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SC
    Okay this time around the text was correct but I'm still getting the same force closes.
  14. teh_g
    Offline

    teh_g New Member

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    383
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Will installing the new test versions fix the force closes?

    Also, I learned being lazy and not backing up prior to an install of the theme is a bad idea.
  15. JRobzilla
    Offline

    JRobzilla New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SC

    So far I've had force closes with all 3 zip files.
  16. teh_g
    Offline

    teh_g New Member

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    383
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hmm, now I need to pull the battery to get the bootstrapper to come up.
  17. pinhead875
    Offline

    pinhead875 New Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Denver
    After battery pull, are you holding any buttons to boot into bootstrapper? My phone won't boot into bootstrapper. I'm getting FC on everything, almost. Youtube works ok.
  18. teh_g
    Offline

    teh_g New Member

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    383
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I just pull the battery, let it sit for a minute, then put the battery back in and boot. That seems to get it to boot into bootstrapper.
  19. JRobzilla
    Offline

    JRobzilla New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SC
    I've been having to pull the battery, usually for about 30 seconds (not sure what exact time is needed) and boot back up. It goes back into Rubix and I just pull the battery again for the same amount of time and it boots into bootstrap the second time.

    Edit: Apparently I'm just not letting the battery sit out long enough.
    Last edited: Nov 1, 2010
  20. akanealw
    Offline

    akanealw New Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    thank you! i was about to sbf!