SBF BEfore install?

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by araldo, Feb 8, 2011.

  1. araldo
    Offline

    araldo New Member

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Im running Darkslide v4.2 but I want to install Liberty 1.5. Should I SBF before I install or does it not matter?
  2. Dustin.
    Offline

    Dustin. New Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Joplin, Missouri
    You will need to wipe data and wipe cache prior to installing ANY version of Liberty unless stated otherwise.

    1. Boot into Bootstrapper
    2. Wipe Data
    3. Wipe Cache
    4. Mount Data
    5. Mount System
    6. Install from SD
    7. Choose .zip
    8. LibertyX1.5.zip
    9. Yes
    *Let installation run its course*
    10. Reboot
  3. araldo
    Offline

    araldo New Member

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    That doesnt say anything about if Im running another ROM.
  4. Racingglock35
    Offline

    Racingglock35 New Member

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    He is telling you exactly what to do for the situation you are in.
  5. araldo
    Offline

    araldo New Member

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So I need to mount and all that? I already installed per the instructions in the Main thread. Should I reinstall using what Dustin Said?
  6. Shadows9909
    Offline

    Shadows9909 New Member

    Joined:
    Dec 6, 2010
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If you followed the instructions in the main thread and you are up and running you should be fine :D don't think that mounting is necessary... never heard of having to do that.. I didn't and its fine for me..

    Sent from my DROIDX
  7. araldo
    Offline

    araldo New Member

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yea everything seems to be working well without the mounting. Does it take a long time to install themes from the toolbox because it has been going for 15+ min.
  8. Shadows9909
    Offline

    Shadows9909 New Member

    Joined:
    Dec 6, 2010
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well that is very well within the limits of normal... especially if the theme you are downloading is a rather large file... depending on your connection and the particular theme you are downloading it could take a while.

    Sent from my DROIDX
  9. araldo
    Offline

    araldo New Member

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ok just checking, thanks for the help everyone. looking forward to testing this rom.