RSDLite 4.6-Backup How long should this take?

Discussion in 'Android General Discussions' started by CajunDroid, Jun 10, 2010.

  1. CajunDroid

    CajunDroid Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Scottsdale, Arizona
    Ratings:
    +0
    Downloading RSDLite4.6/SPR Recovery , It has been processing for about 30 minutes now. Does this seem right? Thanks in advance for your help
     
  2. tcrews

    tcrews Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    1,353
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    53
    Location:
    Lexington, SC
    Ratings:
    +22
    Nope...maybe 30 seconds to a minute at most...

    You did boot the phone to the bootloader screen right?
    (hold UP on the d-pad and while holding that press the power button to turn the phone on).
     
  3. CajunDroid

    CajunDroid Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Scottsdale, Arizona
    Ratings:
    +0
    Yes, i did that. The problem i am actually having is when i completed the steps and go into Flash Clockworkmod recovery I am getting a message. An error occurred while attempting to run privileged commands. ??? So i started over and same thing. Not sure what to do now to finish Rooting my phone.
     
  4. tcrews

    tcrews Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    1,353
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    53
    Location:
    Lexington, SC
    Ratings:
    +22
    Flashing the SPRecovery.sbf file does not give you root access so you won't be able to flash clockworkmod recovery.

    You have to either run the update.zip that gives root access or "restore" a sprecovery nandroid backup of a rooted ROM.
     
  5. CajunDroid

    CajunDroid Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Scottsdale, Arizona
    Ratings:
    +0
    I did the update.zip installation on the card. it said root complete. Do i need to run it from the phone now? If so how do i do this. Thanks for your help
     
  6. tcrews

    tcrews Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    1,353
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    53
    Location:
    Lexington, SC
    Ratings:
    +22
    Nope...you are done. Now when you try to do things that require root it should pop up and ask you to "allow" or "deny" that access.
     
  7. CajunDroid

    CajunDroid Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Scottsdale, Arizona
    Ratings:
    +0
    It does not pop up and ask any of that. Just gives me an error message. i have the superusers app on my phone as well but it is blank, Nothing asks me to access.
     
  8. CajunDroid

    CajunDroid Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Scottsdale, Arizona
    Ratings:
    +0
    Thanks Tom I got it.. Thanks for your help.
     
Search tags for this page

how long does rsd lite take

,
rsd lite 4.6 download droid
,
rsd lite backup phone
,
rsd lite is taking long time to finish flashing
,
rsdlite backup
,
rsdlite full backup