RSD Lite unsupported chipset error

Discussion in 'Cyanogenmod - D2' started by skytbest, Sep 3, 2011.

  1. skytbest
    Offline

    skytbest New Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    When ever I try to use RSD Lite with CM7 (Latest build) I get this error, anyone know why? I'm trying to SBF so I can use the CM7 on the Gingerbread kernel. Or is there another easy way to SBF other than RSD Lite?

    Thanks
  2. idefiler6
    Offline

    idefiler6 New Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    243
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Did you get the latest Motorola drivers for your pc?
  3. ldopa
    Offline

    ldopa New Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Rochester NY
    Use at least rsd 4.9 (5.3 is out now). Re dl the drivers definitely. That should help. Make sure the bootloader is cool. It'll say OK to program.

    CM7GB-601
  4. roblusk71
    Offline

    roblusk71 New Member

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I would just use ezsbf bootable for d2. It's easier and seems to work more often.

    Edit:
    Here is the link

    http://www.droidforums.net/forum/droid-2-hacks/161849-tool-ezsbf.html
    Sent from my DROID2 using DroidForums
  5. skytbest
    Offline

    skytbest New Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    4.9 worked, thanks! Thing is, when I sbf'd to gingerbread i got stuck in a bootloop and did the factory reset thing to get out of it. Now I'm back on froyo, is this what the factory reset did? How can I avoid this?
  6. ldopa
    Offline

    ldopa New Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Rochester NY
    A bootloop after an sbf is not abnormal. Just reset and you're goods to go. Sometimes it happens to me, sometimes not. No biggie.
    Now that's you're on froyo, go to about phone to get the ota.

    CM7GB-601
  7. droid2drummer
    Offline

    droid2drummer Active Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    2,597
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Ga...
    I don't know how many times I heard people say they sbf'd over and over because they didn't know this..I wished I knew who it was that spread the false info saying also that if it takes over 30seconds to reboot then sbf again...hell, it can reboot over a few minutes and boot just fine...must let it finish...it will say reboot your phone manually I believe, but mine will usually already be rebooted....

    My D2 is miles ahead of me running Cm7GB(OTAkernel)
  8. droid2drummer
    Offline

    droid2drummer Active Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    2,597
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Ga...
    By the way..you are so right on that! :)

    My D2 is miles ahead of me running Cm7GB(OTAkernel)
  9. droid2drummer
    Offline

    droid2drummer Active Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    2,597
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Ga...
    Hey bro! Is the update officially released now on d2G? I thought it was..

    My D2 is miles ahead of me running Cm7GB(OTAkernel)
  10. ldopa
    Offline

    ldopa New Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Rochester NY
    Not sure. I heard about the soak test, but not an ota. I could be wrong of course.

    CM7GB-601
Search tags for this page

cyanogenmod razr rsd lite