Referb Maxx not rooting, need info.

Discussion in 'Droid RAZR Hacks' started by xmguy, Jul 4, 2012.

  1. xmguy

    xmguy Active Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    RURAL TN
    Ratings:
    +4
    OK as the title says. I've got RAZR Utility, all the drivers installed (my Bionic on ICS works fine on same program/computer), RAZR set to MTP or Camera. Debugging is turned on and unknown sources. However when I choose root option 3 it just sits there saying Waiting for Device. Never goes anywhere. Ideas?

    Thanks!

    Sent from my Motorola (Droid) Bionic... out in the boonies of TN while picking on a guitar!
     
  2. jpcalhoun

    jpcalhoun Senior Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    78
    Location:
    PA
    Ratings:
    +61
    What version of the utility are you running and have you extracted the .zip file to its own folder to C:\\. If you're trying to run the ,bat file from within the .zip file that you downloaded it usually will not work. For most windows versions utility must run from within its own folder.
     
  3. xmguy

    xmguy Active Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    RURAL TN
    Ratings:
    +4
    It's running in it's own folder unzipped. If I plug my Bionic in it will detect that. Just not the Razr.
     
  4. Sydman

    Sydman Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    3,571
    Likes Received:
    311
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Austin, Tx
    Ratings:
    +325
    Just confirming that the entry in ARP for the drivers says

    "Motorola Mobile Drivers Installation 5.7.0"
     
  5. jpcalhoun

    jpcalhoun Senior Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    78
    Location:
    PA
    Ratings:
    +61
    Are you using the USB cable that came with your Razr? Sometimes that will make a difference.
     
  6. xmguy

    xmguy Active Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    RURAL TN
    Ratings:
    +4
    I got it working when I swapped for a different phone. A CLNR RAZR.

    Sent from my Motorola (Droid) Bionic... out in the boonies of TN while picking on a guitar!