Question

Discussion in 'Droid X2 Tech Support' started by xgrinder911, Jun 21, 2011.

  1. xgrinder911

    xgrinder911 Member

    Joined:
    Jun 2, 2011
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Why does the cpu goe craaaaaazy when you freeze the stock home app?? Is there anyway to fix that??

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  2. pdc419

    pdc419 Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    If you're using a replacement home backup stock then uninstall it

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  3. xgrinder911

    xgrinder911 Member

    Joined:
    Jun 2, 2011
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Hmmmm I'm not sure if I wana uninstall it

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  4. vvildcard

    vvildcard Member

    Joined:
    Jun 15, 2011
    Messages:
    201
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Oregon
    Ratings:
    +1
    Ummm... no. That would be disaster.


    I'm willing to bet that even though you're using a different home/launcher, some of the stuff built into the stock home app that is required, no matter what home/launcher you're using.
     
  5. xgrinder911

    xgrinder911 Member

    Joined:
    Jun 2, 2011
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Ya I figured I was just wondering if anyone could figure a work around

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  6. pdc419

    pdc419 Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Ummm... no. That would be disaster.


    I'm willing to bet that even though you're using a different home/launcher, some of the stuff built into the stock home app that is required, no matter what home/launcher you're using.[/QUOTE]

    I haven't had any problems with it. Just make sure the replacement is running when you uninstall the stock one

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  7. Kevin3328

    Kevin3328 Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Root your phone using Gingerbreak apk its easy basically a one click root.. u can find it in 4shared app as well as other posts in the x2 forum.. then there is a developer named zepplinrox he posts all the time on this forum and has a v6 supercharger script that allows you to optimize your memory issues with this phone.. this will allow u to use any custom launcher u want.. hate to break it to u but this phone has memory issues out of the box.. however once tweaked just a tad bit this phone is second to none in my opinion.. look in tech issues thread for more info on what I posted.. also in hacks thread.. hope this helps

    Sent from my DROID X2 using DroidForums