Question....

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by debrad0307, Jun 13, 2011.

  1. debrad0307

    debrad0307 Member

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    637
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    18
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +19
    I am on Liberty 2.01 right now... How do I get to Liberty Gingerbread? Any help would be awesome.
     
  2. Kasey Krehbiel

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    521
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Culpeper, VA
    Ratings:
    +1
  3. debrad0307

    debrad0307 Member

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    637
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    18
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +19
    Life saver, thank you much. going to give that a whirl now. then i can install v .08 of LGB again, right?
     
  4. Kasey Krehbiel

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    521
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Culpeper, VA
    Ratings:
    +1
    I think you can go directly from 4.5.596 GB to 0.8 through the Donate version of the Liberty Toolbox. Download it through the toolbox then install it with Bootstrap

    EDIT: Someone please correct me if I'm wrong as I haven't actually done this
     
  5. Koveleski

    Koveleski Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    1,115
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Poughkeepsie
    Ratings:
    +1
    Once you are on .596, you can jump directly to the latest Liberty.
     
  6. debrad0307

    debrad0307 Member

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    637
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    18
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +19
    and i can even restore a back up? or do i have to have a clean install?
     
  7. Kasey Krehbiel

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    521
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Culpeper, VA
    Ratings:
    +1
    Depends on the backup, but either way I'd do a clean install. You have to do a data wipe/factory reset when you install 0.8 to avoid huge and unpredictable issues anyway.
     
  8. debrad0307

    debrad0307 Member

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    637
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    18
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +19
    this is true. thanks for the help guys.
     
  9. debrad0307

    debrad0307 Member

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    637
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    18
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +19
    free version of those files.... i have to wait another hour and a half before i can download part 2 :(