1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

process has stopped unexpectedly

Discussion in 'Android Tech Support' started by ForeverInOur, Jun 25, 2010.

  1. ForeverInOur
    Offline

    ForeverInOur New Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ever since ive tried some froyo roms ive been getting tons of "the application _______ (process com.android.term) has stopped unexpectedly. Please try again. ive had sports tap close, terminal close, dolphin browser close. Is it the applications themselves not compatible with froyo roms, or is the phone system files, etc messed up?
  2. vessej
    Offline

    vessej Premium Member Premium Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Southern California
    :bump:
    i'm having the same issue. can anyone help?
    thanks!
  3. Shadez
    Online

    Shadez Super Mod/News Team Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    8,356
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Lafayette Hill, Pa
    Dont feel bad I was getting it all the time unrooted with launcher pro..
  4. hookerdj
    Offline

    hookerdj New Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,814
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    pittsburgh
    sounds like you need to wipe a couple times and do a fresh install im running froyo extreme by blackdroid and i have never saw or heard of this on irc?
  5. ForeverInOur
    Offline

    ForeverInOur New Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i noticed that older versions of programs worked.
  6. hookerdj
    Offline

    hookerdj New Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,814
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    pittsburgh
    are you wiping and doing a factory reset of data when you are installing the roms?
  7. ForeverInOur
    Offline

    ForeverInOur New Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i wipe/format everytime i get a different ROM.
Search tags for this page

process com.android.browser

,
process com.whatsapp
,
process com.whatsapp has stopped unexpectedly
,
process com.whatsapp stopped
,
process whatsapp.com
,
process.com whatsapp
,

process.com.android.browser

,
process.com.whatsapp
,
processcom.android.browser
,
the application browser (process com.android.browser) has st
,
the application whatsapp has stopped unexpectedly
,
the application whatsapp process com whatsapp has stopped
,
the application whatsapp process com.whatsapp has stopped un
,
whatsapp has stopped unexpectedly
,
whatsapp stopped unexpectedly