Problem copying ROM to Gnex?

Discussion in 'Galaxy Nexus Development' started by iOSfails, Mar 10, 2012.

  1. iOSfails
    Offline

    iOSfails New Member

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  2. doublea500
    Offline

    doublea500 New Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    1,186
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    0
    your doing something wrong. i may not be reading correctly, but you are not supposed to drag the file into the root of your device. Make sure you do a nandroid backup before you do anything!!! give me the procedure you are taking in doing this and ill tell you where you are going wrong.
  3. Boucher187
    Offline

    Boucher187 New Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North East Pennsylvania
    Try this. It was passed on to me.

    "I had the same issue. I do not have a fix, but I do have a work around.
    I transfered the file after renaming the file .zip.mp3 then went and removed the .mp3 once on the phone. I believe I used Astro to do the rename."

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
  4. sbenson
    Offline

    sbenson New Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    2,370
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Virginia/DC Metro Area
    I've been running this rom for over almost a month now. You just install this like any other rom. Just put it anywhere on your sd card and flash into recovery like normal.

    If you continue to have issues, just download it directly from the nexus browser. Your browser downloads will be located in /sdcard/Download.
  5. MR H3LLMAN
    Offline

    MR H3LLMAN Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Marietta, GA
    Do you have a fast charge mod enabled on Franco kernel or codename? If so, you would have to turn that mod off or else data won't connect.

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
  6. Jdt283
    Offline

    Jdt283 New Member

    Joined:
    Aug 21, 2011
    Messages:
    91
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chicago
    Did you try unplugging then replugging it in and/or turning on and off usb debugging. This happened to me too but i did this and it worked again. i did it with the same file as well