Possible update issues?

Discussion in 'HTC Droid Incredible 2' started by Athorhauer, Jul 17, 2011.

  1. Athorhauer
    Offline

    Athorhauer New Member

    Joined:
    Jul 3, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi I recently changed my email password and had an issue with it not updating on the droid so i did a factory reset. It then ran some update and a few things have changed since i got the phone on July 1st. Main issue is that market will not open which is a concern for me. Should I take it back to a verizon store or is there anything I may be able to do.
  2. Stelv
    Offline

    Stelv Silver Member

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    2,664
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Western NY
    Ratings:
    +8
    My inc2 was fine after the update for a couple days, then market and manage apps stopped working. I did a factory reset and it seems to be fine now. But you can bring to Verizon if you want, they may try the same thing.

    sent from my inc2
  3. PhDCow
    Offline

    PhDCow Member

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    175
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NY
    Ratings:
    +1
    I thought I was one of the lucky ones after the update. Today, though, I couldn't add any HTC widgets and Sense started FC after just turning the screen on. I had to do a factory reset (which SUCKS), but so far, things are better than when I had Froyo on it. Let's hope it stays that way.

    HTC has a better rep than Motorola about updates and I'm surprised how many issues have been reported.
  4. Stelv
    Offline

    Stelv Silver Member

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    2,664
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Western NY
    Ratings:
    +8
    I think gingerbread is just kind of an agressive OS. I hope there are no more issues. The only one I have had since factory restore is in manage apps. Sometimes I will click on an app and all the numbers will go crazy that represent cache, data etc. I will need to back out and click on the app again before I can uninstall it, clear cache, etc.

    sent from my inc2
  5. PhDCow
    Offline

    PhDCow Member

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    175
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NY
    Ratings:
    +1
    My Verizon app is not playing well. I tried to install the update that's required to open it and it FC on me.
  6. Stelv
    Offline

    Stelv Silver Member

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    2,664
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Western NY
    Ratings:
    +8
    Yea mine did that too. I forgot about that. I unistalled the update on it, I think in manage apps, and I don't use my Verizon anymore.

    sent from my inc2
  7. PhDCow
    Offline

    PhDCow Member

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    175
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NY
    Ratings:
    +1
    Yeah, that's what I had to do. I didn't have this many issues when I upgraded to GB on my X. Very annoying.
  8. Stelv
    Offline

    Stelv Silver Member

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    2,664
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Western NY
    Ratings:
    +8
    And there goes my clock with the Alarms and what not. It's gone. Seems I am having some of the same problems as others with clock app disappearing. Hopefully there are no other issues.