1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

PdaNet

Discussion in 'Android Applications' started by Missy0227, Jun 5, 2011.

  1. Missy0227
    Offline

    Missy0227 New Member

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm a long time PdaNet user. I recently had to replace my Droid. I'm trying to find away to reinstall the app to my new phone. I paid for the full versions.
    Marketplace no longer support the software and could only find the read only file. After following the directions. It was supposed to be saved on the SD card. I went to the card and could not find it. Any suggestions???

    Missy0227
  2. DROOIID
    Offline

    DROOIID New Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    395
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lincoln, NE
    Search Google for the most recent apk, download it, put it on your SD card and install it with a file explorer. Then you can probably put in your account info somewhere
  3. pete94tsi
    Offline

    pete94tsi New Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Ohio
    If you still have the app on your computer there is an option to download from the computer to your phone for this very reason. Go to start menu/ open the pdanet icon/ and follow the prompts.
  4. LocaButt
    Offline

    LocaButt New Member

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Just an FYI
    I installed PdaNet today. I could not save it to my pc and then install. I got a corrupt file error. I am running 64 bit, I am not sure if 32 bit is having the same issues.
    The site says something about IE cache conflicting with the program. I had to delete all my cookies and temps, then chose to "run" rather than "save" and it worked.
Search tags for this page
change pdanet to new phone
,
code 57 pdanet
,
how to move pdanet to sd card
,
how to save pdanet to phone
,
pda.net for droid, 2013
,

pdanet code 57

,
pdanet err=57
,

pdanet error 57

,

pdanet error code 57

,
pdanet error updatedriverforplugandplaydevices err=57
,
pdanet errorr 57
,

pdanet new phone

,
pdnet. error code 57
,
reinstall pdanet to phone
,
save pdanet to sd card