Pacman Rom

Discussion in 'Droid Bionic Roms' started by JayBusa102709, Mar 26, 2013.

  1. reebz
    Offline

    reebz Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Fresno, CA.
    Just tried installing latest build of this, alongs with gapps. Wiped slot 1, factory reset, cache and dalvik, system reset. It wouldn't boot past the "Pac is loading" screen. Waited about twenty minutes before I restored cm10.1
  2. deduct
    Offline

    deduct Well-Known Member

    Joined:
    Nov 25, 2011
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    48
    All I can recommend is wiping slot and trying to install it again. There is no need to do all of the wipes if you have just created a slot and are installing the ROM for the first time.
  3. reebz
    Offline

    reebz Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Fresno, CA.
    I had CM10.1 in slot 1, so I did all the wipes. I'll give it another shot. Gapps isn't included in the ROM, correct? Needs to be flashed also?

    I found a backup of Pac in SS, restored it, and flashed 050113 zip of Pac and it appears to be working. Apps updated and booting up now.
    Last edited: May 4, 2013
  4. deduct
    Offline

    deduct Well-Known Member

    Joined:
    Nov 25, 2011
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    48
    Nice! Did this end up working out?
  5. reebz
    Offline

    reebz Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Fresno, CA.
    Yes, working out. Only thing is GMail doesn't sync automatically. Not a deal breaker.
  6. deduct
    Offline

    deduct Well-Known Member

    Joined:
    Nov 25, 2011
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    48
    Good to hear. Have you tried signing out of gmail account and signing back in? That fixes it when it happens to me.
  7. reebz
    Offline

    reebz Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Fresno, CA.
    I must have hit something in Gmail settings, as sync is working again.

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
  8. mbwsutherland
    Offline

    mbwsutherland New Member

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    So should I be on kexec code kernel for this to be flawless. Having issues with WiFi and the screen flickering any ideas is apprecited
    Thanks

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
  9. deduct
    Offline

    deduct Well-Known Member

    Joined:
    Nov 25, 2011
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    48
    Just needs to be flashed with safe strap 3.11. Its kexec but safe strap 3.11 supports kexec ROMs so I would recommend wiping slot and reflashing the ROM.
  10. mbwsutherland
    Offline

    mbwsutherland New Member

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Alright I'll reflash clean . i have 3.11 just have no WiFi and the screen starts flickering bad. So is kexec built into PAC or do I need to flash it over top?

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
  11. deduct
    Offline

    deduct Well-Known Member

    Joined:
    Nov 25, 2011
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    48
Search tags for this page
desactivar pie control pacman rom
,

pac man rom themes

,
pac rom disable pie
,

pac rom themes

,
pacman droid x2
,
pacman rom
,

pacman rom bionic

,

pacman rom disable pie

,

pacman rom themes

,

pacman themes

,
theme for pacman rom
,

themes for pacman rom