Pacman Rom

Discussion in 'Droid Bionic Roms' started by JayBusa102709, Mar 26, 2013.

  1. JayBusa102709
    Offline

    JayBusa102709 New Member

    Joined:
    Jul 20, 2012
    Messages:
    279
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    This new pacman ROM is absolutely amazing. A lot of work went into this ROM it is the best of all worlds.
  2. SDroidDawg
    Offline

    SDroidDawg New Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have been looking for a valid link to download the PacMan ROM. Also is it compatible with SafeStrap 3.11?
  3. JayBusa102709
    Offline

    JayBusa102709 New Member

    Joined:
    Jul 20, 2012
    Messages:
    279
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Yes its awesome
  4. smalltowngirl13
    Online

    smalltowngirl13 DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    6,562
    Likes Received:
    322
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Kansas
    I run PAC on my Note 2 and it is absolutely fabulous! I bet the Bionic handles it quite well :)...
  5. JayBusa102709
    Offline

    JayBusa102709 New Member

    Joined:
    Jul 20, 2012
    Messages:
    279
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
  6. JayBusa102709
    Offline

    JayBusa102709 New Member

    Joined:
    Jul 20, 2012
    Messages:
    279
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    This is the rom I've been waiting for is unbelievable.
  7. SDroidDawg
    Offline

    SDroidDawg New Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Downloading it now. Thank you
  8. deduct
    Offline

    deduct Well-Known Member

    Joined:
    Nov 25, 2011
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    48
    It is great. I love it. Be sure to flash it on slot 1
  9. SDroidDawg
    Offline

    SDroidDawg New Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Got PacMan installed last night and I've been playing with it since. One problem I'm having is getting Google Play to open after I installed it. Anyone else having this issue?
  10. JayBusa102709
    Offline

    JayBusa102709 New Member

    Joined:
    Jul 20, 2012
    Messages:
    279
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    No ptoblens here just tweakerz oc doesn't work and chainfire bootlooped me
  11. JayBusa102709
    Offline

    JayBusa102709 New Member

    Joined:
    Jul 20, 2012
    Messages:
    279
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Othrt thrn that its awesome
  12. Vepaot
    Offline

    Vepaot Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Messages:
    320
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    28
    Location:
    KCMO
    Just installed it with Elemental X's Gapps. Will let you know what I think once I've messed with it a bit.

    EDIT: Uh, how do we disable pie controls? I tried doing it from the status bar but that didn't seem to stop it. I definitely prefer my hardware buttons.
    Last edited: Mar 29, 2013
  13. JayBusa102709
    Offline

    JayBusa102709 New Member

    Joined:
    Jul 20, 2012
    Messages:
    279
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Under settings system hardware keys or toolbars i think
  14. Vepaot
    Offline

    Vepaot Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Messages:
    320
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    28
    Location:
    KCMO
    System > Toolbars > Pie Controls > Trigger Area

    Had to set it to "none", but it got rid of it.

    I like the customizations of this ROM quite a bit, still playing with all of the features. It seems a big sluggish on my Bionic though and it's frozen up a few times. That could just be beginner's bad luck, especially while reinstalling all of my apps and setting everything up. I'll mess with it for a couple more days and see if the bugs work themselves out.

    I probably need to set my CPU back to 1.2 Ghz, but I have no idea how I did it last time and managed to get it to stick. Found a couple of threads on here explaining how to temporarily do it, but that just froze my Bionic up.
  15. shockaholick_01
    Offline

    shockaholick_01 New Member

    Joined:
    Oct 2, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey all!
    Loving this ROM, but idk if it is my phone. I've tried 3 different ROMS already and GPS seems extremely buggy. I use GPS daily for driving and for tracking my runs with runKeeper. Any suggestions to boost GPS Signal?

    Anyone else having any experiences like what I'm having, if so, PLEASE HELP!!

    I wanted to mention... Gps works fine with stock ROM and Icarus remix...

    Thanks!
  16. Vepaot
    Offline

    Vepaot Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Messages:
    320
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    28
    Location:
    KCMO
    What is your problem exactly? Is the GPS toggle not locking like it's suppose to, or are you talking about the "Searching for GPS" display underneath Navigation when you're trying to get somewhere?

    I don't use my GPS often, but if the latter is your issue I know a pretty easy fix is to just back out of the app, and then go back into it. That's seemed to work for a long time.
  17. bigred8380
    Offline

    bigred8380 New Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    136
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Can anyone tell me what's up with the GooManager app update noti I keep getting?! If I click on it, it dl's a zip...but do I need to reboot and flash this?! And does this have anything to do with the fact my Verizon apps don't work on this ROM?! My Verizon will work, only after I attempt to open multi times...and NFL mobile doesn't work at all...

    Any help would be appreciated, I love this ROM :)
  18. shockaholick_01
    Offline

    shockaholick_01 New Member

    Joined:
    Oct 2, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey All,
    Just curious...I use go launcher, but I really like the clock widget on the stock launcher when you first flash the pac man ROM. Does anyone know what widget that is? I like the weather and clock a lot but not sure how to use on GO LAUNCHER. And also, I asked deduct, but wonder if anyone else knows. I use my dock at night to charge and for my alarm. But not sure if this ROM has the built in Dock settings. Does anyone else know if it does or not??

    Thanks in advance!
  19. sigshane
    Offline

    sigshane New Member

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    For some reason, I cannot get it to work on mine. I reboot into safestrap, install the mod, wipe cache, factory reset, and reboot.

    Then the four lights on the bottom come on momentarily, the phone does a 'bump-vibe', then the lights go out. After a couple of seconds, the lights come back on, and nothing else.

    What am I doing wrong? safestrap v2.11, with ROM image DL'ed from a link in this thread.

    Shane
  20. bigred8380
    Offline

    bigred8380 New Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    136
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I may be wrong, but I believe u new to be on ss3.05 or higher...
Search tags for this page

pac man rom themes

,
pac rom disable pie
,
pac rom theme
,

pac rom themes

,
pacman droid x2
,
pacman rom
,

pacman rom bionic

,

pacman rom disable pie

,

pacman rom themes

,
pacman themes
,
theme for pacman rom
,

themes for pacman rom