OTA = no data

Discussion in 'Droid RAZR' started by jason638, Feb 9, 2012.

  1. jason638

    jason638 Member

    Joined:
    Dec 19, 2011
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Received my OTA last night, today I have no data 3g or 4g. Anybody else experience this new form of hell.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  2. SallyC

    SallyC Senior Member

    Joined:
    Dec 1, 2011
    Messages:
    1,247
    Likes Received:
    102
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Michigan
    Ratings:
    +103
    Uh oh. I suppose you're not rooted? Have checked your Settings to make sure everything is as you had it previously? And rebooted?
     
  3. jason638

    jason638 Member

    Joined:
    Dec 19, 2011
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yeah all is as it was, this sucks

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  4. eidian

    eidian Member

    Joined:
    Dec 23, 2011
    Messages:
    209
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Still not sure if you're rooted. If you are, wipe both cache and dalvic cache and see what happens.

    2.3.6 ver 174 rooted with NO problems
     
  5. cookdawg

    cookdawg New Member

    Joined:
    Feb 7, 2012
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Go to Settings > Data Manager and make sure data connections are enabled.

    Sent from my Droid RAZR like a boss.
     
  6. droidbionicmaster

    Joined:
    Nov 16, 2011
    Messages:
    468
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    My data has been better with new update

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  7. iguanad

    iguanad Member

    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    126
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    Agreed. Mine had been shut off when I first got the update.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk
     
  8. jason638

    jason638 Member

    Joined:
    Dec 19, 2011
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm stock, just rebooted, seems to have helped. Thanks everyone

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  9. JohnnytheK

    JohnnytheK Senior Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    1,448
    Likes Received:
    54
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +61
    I must be one of the lucky ones because I never had any data drop outs before the OTA.
    I actually saw my phone go from 4g to 3g and then when I stepped closer to the outside of the building back to 4g.
    It still works after the update! Yah!

    But and it's a big but, I work down town Sacto over night so the signal must be stronger and suffers less interference.
     
    #9 JohnnytheK, Feb 9, 2012
    Last edited: Feb 9, 2012
  10. jason638

    jason638 Member

    Joined:
    Dec 19, 2011
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I work in NYC and I always have solid 4g there, but home i'm always 3g, but I run of my wifi there anyway so it doesn't bother me

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  11. FoxKat

    FoxKat Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    14,806
    Likes Received:
    4,751
    Trophy Points:
    838
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +5,290
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2 & Galaxy S7
    Jason, Verizon did have some system problems again yesterday. There were several trouble tickets and both my wife's and my phone had no data for most of the day.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  12. Josebunbury

    Josebunbury Member

    Joined:
    Jan 26, 2012
    Messages:
    77
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Redwood City, CA
    Ratings:
    +1
    glad your issues just took a reboot to be solved..!!!