1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

No 4G

Discussion in 'Galaxy Nexus ROMS' started by pchakmak, Jan 16, 2012.

  1. pchakmak
    Offline

    pchakmak New Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jersey
    I flashed gummy last night and now I'm on 3G in places I had 4G. Anyone else have this problem??

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
  2. JSM9872
    Offline

    JSM9872 Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,927
    Likes Received:
    281
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Somewhere In Pennsylvania...
    Sorry to say but while on gummy I have been having normal reception. Can't comment on today since I was off from work and on wifi all day.

    Sent from my Galaxy Nexus using Cyan Tapatalk
  3. pchakmak
    Offline

    pchakmak New Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jersey
    Hmmm. I love this rom but I'm gonna have to switch if I can't get 4G service.

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
  4. JSM9872
    Offline

    JSM9872 Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,927
    Likes Received:
    281
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Somewhere In Pennsylvania...
    Did you try rebooting or anything like that?
  5. thisiswang
    Offline

    thisiswang New Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i also flashed the newest rom last night, but unlike you I lost 3g and HAVE 4g. tried restoring an old backup of a previous version that was working but still same problem.
  6. joeybarclay
    Offline

    joeybarclay New Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    708
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    My 3g and 4g have been working fine
  7. thisiswang
    Offline

    thisiswang New Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    still nothing. going back to stock for now.
  8. bmkdroid
    Offline

    bmkdroid New Member

    Joined:
    Nov 19, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pennsylvania
    My 3G is working. Sadly I live in a non-4g area so can't say whether or not 4g works, but I did turn on LTE/CDMA mode and it took it a while to pick up 3g again.
Similar Threads
  1. Palazuelosva
    Replies:
    12
    Views:
    2,658
  2. RVC
    Replies:
    11
    Views:
    1,732
  3. PatG
    Replies:
    1
    Views:
    1,194
  4. CourtneyAnne19
    Replies:
    4
    Views:
    1,310
  5. fajman_2009
    Replies:
    11
    Views:
    1,064
Loading...