1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

motorola contacts widget?

Discussion in 'Droid 2 Tech Issues' started by born2golf, Oct 10, 2010.

  1. born2golf
    Offline

    born2golf New Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Long Island
    Hi All, I have been using the stock Motorola contacts widget since I got the phone a month ago. The contacts were configured first then I rooted the phone. I have been trying to customize the layout and am having all sorts of issues. Such as, when I try to make the widget bigger to add more actions, it just gets bigger and doesn't provide any more spaces for actions. Then If I put the phone down for a a few minutes, it will resolve itself. Also when I try to add a new contact quick task, it allows me to select my contact, and finish the add, but the new user doesn't show up on the home screen widget for a few minutes.

    Is this normal behavior? I don't remember this being problematic before I rooted.

    Lastly is there some other suggested widget rather than the motorola "contact quick tasks"

    Thanks in advance!
  2. SPerry
    Offline

    SPerry New Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I had similar probs with it, just kept tinkering with it until I finally got the sizes right. Then switched to Launcher Pro widget. Much easier to deal with.
  3. born2golf
    Offline

    born2golf New Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Long Island
    Yes, tinkering is what it takes. I've been looking into Launcher Pro. Will I need to configure that from scratch or will it take my config from the stock launcher as a base?
  4. Ghostwhite
    Offline

    Ghostwhite New Member

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have been having more problems with the contacts widget with launcher pro than stock. Every time I reboot it messes up and I have to tinker with everything.

    I can get screenshots if you need an example.
  5. Jedidr0id
    Offline

    Jedidr0id New Member

    Joined:
    Aug 18, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ghost, I know exactly what you are talking about. Every time when I have to reset my D2 the quick contact icons are big and I have resize them. It's annoying but I have become accustomed to it. I know it must be a conflict with launcherpro and blur.
Search tags for this page
how do i find the contact widget that was available on motor
,
how to edit contacts on motorola electrify
,

motorola contact widget

,

motorola contacts widget

,
motorola contacts widgets
,
motorola contat wdigit
,
motorola electrify contact widget
,
organize motorola contact widget