Locked bootloader??

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by titos, Aug 31, 2011.

  1. titos
    Offline

    titos New Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I haven't seen this question asked nor spoken of anywhere. Does anyone know if this thing will have a locked bootloader.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
  2. brad92
    Offline

    brad92 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TEXAS
    It will

    random rom'd X
  3. wseyller
    Offline

    wseyller Member

    Joined:
    Sep 27, 2010
    Messages:
    735
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Hendersonville NC
    Most bootloaders are locked on phones. Its just a question of how easy it is to unlock. Seems more difficult on the moto phones. I do believe that we will have root day 1 at least by using what is already available for current moto phones with gingerbread 2.3.4. And I don't believe it will be patch before we get it. These phones are already boxed up in a warehouse, no time to patch it. If a patch comes it will be via OTA.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  4. alucard9114
    Offline

    alucard9114 New Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    645
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San diego Cali baby
    The only thing i want from root is to be able to use third party apps,overclocking,themeing, and tethering.:)
  5. J5311
    Offline

    J5311 New Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NJ
    and removing useless vcast bloatware
  6. kurumatt
    Offline

    kurumatt New Member

    Joined:
    Jun 28, 2011
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I was just about to talk about this. Coming from the D1 and being able to do whatever the heck we wanted with it, makes me hesitant to move to a different phone.
    I need my overclocking and random extras.
    Random ridiculous story: last night I had a dream about the bionic and the scavenger hunt. haha dancedroid
  7. mjones73
    Offline

    mjones73 New Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    450
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I don't think you'll need to overclock it out of the box, it's already running faster then your D1 (dual core 1Ghz vs 550Mhz) and looks pretty responsive in the videos out on it... Of course it will be fun to see just how fast it can go.
  8. kurumatt
    Offline

    kurumatt New Member

    Joined:
    Jun 28, 2011
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well I am rooted running at 1.1ghz . I know it'll be a completely different ball game with the bionic speed wise. The ram is whats holding my d1 down really. The phone is awesome otherwise.
  9. Speeding Wheels
    Offline

    Speeding Wheels New Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    1,556
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Detroit - in da burbs!
    There is no comparison between the Bionic and the OG Droid.
    Even if you're OC'd to 1.1Ghz you're still running a 2 year old chip that only has 128MB of RAM vs. a current generation Dual Core 1.0Ghz CPU with 1GB of RAM. It's night and day.
  10. brad92
    Offline

    brad92 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TEXAS
    256 MB, el presidente

    random rom'd X
  11. patmw123
    Offline

    patmw123 New Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    This is why I went with a new Droid X from a friend, off contract. I've got to have my development and God knows when the Bionic will get some AOSP attention.