Liberty 2.0 - "liberty settings" not working

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by cyrisnooborn, Apr 5, 2011.

  1. cyrisnooborn
    Offline

    cyrisnooborn New Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Liberty 2.0 - "liberty settings" not working. When I tap the icon for liberty settings under the main settings menu, it keeps FCing. I got liberty toolbox and thought that it was maybe taking the place of liberty settings but idk. This is all new to me. My first time rooting and my first Rom. I like it but I need to be sure it's right. Has anyone else had this problem?

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  2. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    There's a fix in the toolbox for it, download and install it and it should work. Or you can install the other liberty toolbox from the market, it also fixes the fc's.

    sent from a D2G with Liberty 2
  3. cyrisnooborn
    Offline

    cyrisnooborn New Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks that worked perfectly. That must have been added in the last day or 2 cause I looked there before and it wasn't there

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  4. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    They added it last night.

    sent from a D2G with Liberty 2
  5. bradenu
    Offline

    bradenu New Member

    Joined:
    Apr 13, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    liberated hc theme goes crazy!

    I can get liberty 2.0.1 running smoothly using patchofpatch but than when I attempt to install liberated hc theme everything goes to hell.

    Steps I took:
    renamed original liberty folder to liberty1, placed new liberty folder on root w patchofthepatch in downloads.
    wiped data and cache, installed liberty2.0zip, installed grdromerv7, rebooted.
    installed libertytoolbox from marketplace disabled updates.
    rebooted to make sure everything still working and it was.
    I than moved my liberated_hc_2.0.zip into the theme folder
    than installed bootstrap again, rebooted into the recovery, mounted system, wiped cache and dalvik.
    installed liberated_hc_2.0.zip and than installed the romerv7 again.

    Keeps freezing, bootlooping and all in all acting bizarre. Maybe someone knows where i went wrong? been freakin flashing and on forums all day trying to get it to work!

    Thanks for the awesome work from everyone to get liberty working on the global!
  6. cydetrakd
    Offline

    cydetrakd New Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    where is the option to fix liberty settings in the new donated toolbox?
  7. cydetrakd
    Offline

    cydetrakd New Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i guess im overlooking it in the toolbox for the droid2 but i do not see it
  8. Jubakuba
    Offline

    Jubakuba New Member

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Under the Rom Manager man.
  9. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Its not there anymore. Have to install the free toolbox from the market and it will fix it.

    Sent from my Liberated D2G
  10. cydetrakd
    Offline

    cydetrakd New Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Its confirmed that the d2 version of the toolbox doesn't have the option to fix it. I paid 5 bucks don't feel like I should be forced to dl both toolboxes hopefully it gets updated and fixed for the d2 and not only for the dx.

    Another thing to feel left out on because I chose to have a slider :( and I really hope those that donated to the liberty team with d2s will get simultaneous nightlies when they are available.

    I've donated to jrummy atleast 30 during my og droid days starting with his kangs of cyanogenmod.. 20 torwards the liberty team through paypal.. bought the droid overclock app and the donated version of the liberty toolbox so I've paid my support.
    Sent from my DROID2 using Tapatalk
    Last edited: Apr 18, 2011
  11. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Theres only one version of the toolbox, the script that shows whats there is on his server. It checks to see what phone your on and then shows whats available for that model.