Issue flashing SBF back to DX

Discussion in 'Droid X Hacks' started by johnomaz, Nov 22, 2010.

  1. johnomaz

    johnomaz Silver Member

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Messages:
    3,120
    Likes Received:
    603
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Central Valley, California
    Ratings:
    +733
    Current Phone Model:
    Google Pixel XL
    I've done the process before, but for some reason, my DX doesnt' connect to the computer when I plug in my phone. No driver is loaded, its as if its not connected. On the phone, it shows I am connected via USB, but RSDLite doesnt' recognize it nor does it show up in my Device Manager. The only thing I can think of is that it may be my cable, but I've used it before for a ton of stuff. If its that, I'll just have to wait until I get back to work since that is where the cable is that came with the phone. Grrr...no phone for tonight. Thats what I get for trying to modify the framework.
     
  2. chkmate

    chkmate Silver Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    2,242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Round Rock, TX
    Ratings:
    +0
    I'm sorry to hear that man. I know its not your cable. Cause if you plug the cable into your phone without it plugged into computer your phone shouldn't show a connection. Pretty sure it has to have power.

    But I'm still new at the rsd and flashing, I still haven't had to do it. Sorry.

    c]=[k(V)8's Droid X Tapatalk
     
  3. johnomaz

    johnomaz Silver Member

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Messages:
    3,120
    Likes Received:
    603
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Central Valley, California
    Ratings:
    +733
    Current Phone Model:
    Google Pixel XL
    I also had issues with Win7 last time I had to use the SBF. I'll have to get a hold of a winxp machine at work. Worked flawlessly when I used winxp last time. OH well, either way, I'm doing it tomorrow i'm sure.
     
  4. dakoop

    dakoop Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    419
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    And you did go into the correct recovery thing? Vol down and camera? Don't flame me just throwing it out

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  5. TVC430

    TVC430 Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Did you try changing your USB settings? I have heard that several people have had to try changing to "charge only" or some other setting to get RSD Lite to work. Maybe uninstall and re-install the moto 32 or 64 bit drivers?
     
  6. johnomaz

    johnomaz Silver Member

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Messages:
    3,120
    Likes Received:
    603
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Central Valley, California
    Ratings:
    +733
    Current Phone Model:
    Google Pixel XL
    Its working now, at work with the cable that came with the phone. Serves me right for buying a cheat $2 cable off Amazon. I figured it was the cable as that is the only thing different since the last time I had to sbf. Thanks for the replies.

    First I got an error, then remembered I forgot to put in the fixed .ini file. But yes, its going now and am happy it is =). Sucked not having my phone yesterday. Sucks even more I forgot to make a nandroid of my phone too. Last nandroid I did is kind of old. Oh well.
     
    #6 johnomaz, Nov 23, 2010
    Last edited: Nov 23, 2010
  7. chkmate

    chkmate Silver Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    2,242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Round Rock, TX
    Ratings:
    +0
    Oh I didn't realize it was an aftermarket cable and not the one that came with it, lol.

    Glad you got it going.
     
  8. johnomaz

    johnomaz Silver Member

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Messages:
    3,120
    Likes Received:
    603
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Central Valley, California
    Ratings:
    +733
    Current Phone Model:
    Google Pixel XL
    Just finished and it booted. Man, EWWWWW...forgot how bad blur looked. Been blurless for so long.