1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

I use Linux. Problem.

Discussion in 'Droid 2 Roms' started by MERB, Aug 10, 2011.

  1. MERB
    Offline

    MERB New Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My laptops have ran Linux for as long as I can remember. In the past I have always borrowed my friends computers to SBF and do various other phone 'hacking' things. I would love to be able to rely solely on my Arch Linux machine, but i dont know of a way to SBF using a Linux Computer.

    Is it possible to SBF with a computer running Linux?
  2. MindArchr
    Offline

    MindArchr New Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Los Angeles, CA, USA

    Yes, it's the only way I SBF.
    http://theandroidsite.com/2011/02/1...-sbf-file-on-the-motorola-droid-2-with-linux/

    THE SBF for the D2 link isn't working on that site...if you need to download it, you can download it from here: http://www.multiupload.com/R6VS5FFISB
  3. DroidBurgundy
    Offline

    DroidBurgundy New Member

    Joined:
    May 24, 2011
    Messages:
    149
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    yeah I was in the same boat, i kept win 7 on a laptop for phone tinkering :p sbf'ing in terminal is a breeze though, and for what its worth i have found it to be more reliable than RSD lite tooo ROFL
  4. MERB
    Offline

    MERB New Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks so much guys! The community here is amazing!

    EDIT - im getting the error "error unpacking ./sbf_flash"

    -- Fixed that by intstalling cpio

    EDIT AGAIN - Im getting the error "Data[0]: Header corrupt !! failed"

    --Wow im not that sharp today... i was trying to SBF a .zip file... forgot to extract. Forgive my ignorance and thank you again.
  5. MindArchr
    Offline

    MindArchr New Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Los Angeles, CA, USA

    no problem at all. Glad everything is working out =) dancedroid
  6. mattv111
    Offline

    mattv111 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Greenville, NC
    +1 sbfing is so much easier on Linux. As are most things if you know what your doing

    Sent from my DROID2 using Tapatalk
Search tags for this page
data[0]: header corruptusage: sbf flash
,
error unpacking ./sbf flash.sh
,

error unpacking sbf flash

,
sbf flash zip img