I took the ICS plunge.

Discussion in 'Droid RAZR MAXX' started by MarBearCat, Mar 6, 2013.

DroidForums.net is the premier Android Forum - Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
  1. MarBearCat
    Offline

    MarBearCat Active Member

    Joined:
    Jun 22, 2012
    Messages:
    107
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +28
    Today I upgraded to ICS. Tried
    to access my gallery and cannot.
    What comes up is.......

    "Unfortunately, My Gallery has stopped."

    I have not done a FDR. Should that
    Be my next move?

    Thanks in advance.


    =^ .". ^=
  2. Ryan46and2
    Offline

    Ryan46and2 Member

    Joined:
    Jun 18, 2012
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Did you try power cycling you phone yet?
  3. MarBearCat
    Offline

    MarBearCat Active Member

    Joined:
    Jun 22, 2012
    Messages:
    107
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +28
    What does that mean? Factory reset?


    =^ .". ^=
  4. Ryan46and2
    Offline

    Ryan46and2 Member

    Joined:
    Jun 18, 2012
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    No. Turn you're phone completely off, wait a few seconds and then power it back up. It may fix the problem.
  5. MarBearCat
    Offline

    MarBearCat Active Member

    Joined:
    Jun 22, 2012
    Messages:
    107
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +28
    Yes I did that
    I will do it once more and see what happens.


    =^ .". ^=
  6. MarBearCat
    Offline

    MarBearCat Active Member

    Joined:
    Jun 22, 2012
    Messages:
    107
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +28
    No, still no gallery. My photos from "camera roll"
    show but when I press "library" it
    goes to the "my gallery" announcement.


    =^ .". ^=
  7. MarBearCat
    Offline

    MarBearCat Active Member

    Joined:
    Jun 22, 2012
    Messages:
    107
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +28
    Everything does show up when
    I click on "Back up assistant"

    Weird.
  8. drivinfocused
    Offline

    drivinfocused Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    389
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Niagra of the West(Twin Falls, Idaho)
    Ratings:
    +3
    Wait. You are just going to ICS? Try a FDR. A few times
  9. YellowJacket
    Offline

    YellowJacket Active Member

    Joined:
    Mar 1, 2012
    Messages:
    591
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Knoxville, TN
    Ratings:
    +35
    THats what I was thinking. A little late to just be getting on ICS. OP, did you mean to say Jelly Bean?

    David
  10. MarBearCat
    Offline

    MarBearCat Active Member

    Joined:
    Jun 22, 2012
    Messages:
    107
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +28


    No ICS. I've been putting it off. Wanted to
    be ready for the jellybean.

    Still having trouble with my gallery.

    The
  11. MarBearCat
    Offline

    MarBearCat Active Member

    Joined:
    Jun 22, 2012
    Messages:
    107
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +28
    Yes it's late but I had to have to get jelly bean, correct?
  12. MarBearCat
    Offline

    MarBearCat Active Member

    Joined:
    Jun 22, 2012
    Messages:
    107
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +28
    The only pics that show up in my gallery
    are the ones I used backup assistance +
    on.

    When I try to save a new pic I see
    on the net, say a cat, dog or volcano,
    it doesn't go to my gallery like with gingerbread,
    but it does show up on my "downloads" Widget.

    Anyone help?

    Thanks!
  13. drivinfocused
    Offline

    drivinfocused Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    389
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Niagra of the West(Twin Falls, Idaho)
    Ratings:
    +3
    Again try an FDR. Its good to do and FDR before and after an update
  14. MarBearCat
    Offline

    MarBearCat Active Member

    Joined:
    Jun 22, 2012
    Messages:
    107
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +28
    Yes I will do the FDR in the morning. I will
    use "my backup" prior to FDR.

    Damn, my cap lock doesn't activate! Jeeze,
    any wonder why I waited so long to move
    to ICS?

    How does one activate this stupid cap lock?
    NEVER MIND, double tap. I just discovered it.


    -Rolls eyes-

    =^ .". ^=
  15. GoCliffGo05
    Offline

    GoCliffGo05 Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    2,848
    Likes Received:
    323
    Trophy Points:
    148
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +323
    Couple of suggestions.

    Try going to settings - apps - all, find the gallery and wipe its data. Try that before doing a full FDR.

    Also, just a suggestion here, I find the stock gallery app on most of these phones to be limited and a pain to work with. I use QuickPic, give it a try sometime.