1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

I think I messed up. Need help ASAP....

Discussion in 'Rescue Squad Help' started by ecgRN, Jul 29, 2011.

  1. ecgRN
    Offline

    ecgRN New Member

    Joined:
    May 31, 2011
    Messages:
    49
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I went and re-rooted my phone (Commando) after I gave up on the update and I think I froze com.android.phone with Titanium back-up.

    Now I keep getting the unexpected stoppage message and when I "force close" it tried to work the dialer again....I'm caught in a loop and can't get to Ti anymore to unlock it...


    Am I screwed?
  2. ecgRN
    Offline

    ecgRN New Member

    Joined:
    May 31, 2011
    Messages:
    49
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Phone is now unrooted again. Any ideas before I head to Verizon?
  3. treefrog20012003
    Offline

    treefrog20012003 New Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    295
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Shreve, Ohio
    Did you pull the battery and reboot?

    But "WHY THE RUM?!"
  4. treefrog20012003
    Offline

    treefrog20012003 New Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    295
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Shreve, Ohio
    After that you should be able to root again and then unfreeze the app.
    But "WHY THE RUM?!"
  5. ecgRN
    Offline

    ecgRN New Member

    Joined:
    May 31, 2011
    Messages:
    49
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I can go back and forth from root/unroot with SOC, but when the phone fires up I get a "no service message" and then the dialer stoppage pop up gets in the way of any thing else. It's like the phone is looping trying to find the dialer.

    I can't get back to Ti to unfreeze what ever it is I froze.
  6. treefrog20012003
    Offline

    treefrog20012003 New Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    295
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Shreve, Ohio
    I have not encountered this before, when I removed my dialer all I had to do was reboot. If you can't get it I suppose you will have to unroot and return it.

    But "WHY THE RUM?!"
  7. ecgRN
    Offline

    ecgRN New Member

    Joined:
    May 31, 2011
    Messages:
    49
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Yep...rebooting does nothing "No service" message on home screen....I guess something else went south too.

    It's now un-rooted. Is Verizon gonna give me a hard time?
  8. treefrog20012003
    Offline

    treefrog20012003 New Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    295
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Shreve, Ohio
    I would say you accepted the update and this is what happened. Your best option I suppose. Good luck.

    But "WHY THE RUM?!"
  9. ecgRN
    Offline

    ecgRN New Member

    Joined:
    May 31, 2011
    Messages:
    49
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Another one will be here Tuesday via FedEx.

    Cost me 14.95 to expedite shipping.

    Still looking for a fix though......thanks.
Search tags for this page

unfreeze gzone