I have a problem with my samsung galaxy s6 edge.

Discussion in 'Samsung Galaxy S6, S6 Edge and S6 Edge Plus' started by Emandem, Oct 27, 2016.

  1. Emandem

    Emandem New Member

    Joined:
    Oct 27, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Current Phone Model:
    samsung galaxy s6 edge
    Twitter:
    none
    Hello guys, i have a problem with my youtube so when i play video i watch like first 30 seconds of video and wifi is gone, and i must go reconnect router and its not helping i watch again 30 seconds and again the same.. and its only on my samsung on ipad/pc everything is ok.. so what is the problem and how to fix it?

    P.S its only with youtube and sometimes with snapchat but facebook , google play and other apps is ok.
     
  2. Jeffrey

    Jeffrey Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    6,686
    Likes Received:
    3,548
    Trophy Points:
    1,578
    Location:
    Thailand
    Ratings:
    +4,036
    Current Phone Model:
    iPhone 7 Plus JB
    Welcome to the Forum @Emandem .. It makes no sense that the issue is more or less YouTube specific.

    Try forgetting your router's connection. Reboot your router and phone and connect again.

    Let us know if this solves your problem..
     
    • Agree Agree x 1
  3. bkdodger

    bkdodger Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Dec 13, 2011
    Messages:
    7,696
    Likes Received:
    4,044
    Trophy Points:
    1,563
    Location:
    Staten Island, New York
    Ratings:
    +4,326
    Current Phone Model:
    Nexus 6
    Welcome to the forum ...also check your YouTube settings ...Video quality maybe ...on mine I have play HD on wifi only checked off


    iPhone Seven Plus
     
  4. Emandem

    Emandem New Member

    Joined:
    Oct 27, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Current Phone Model:
    samsung galaxy s6 edge
    Twitter:
    none
    Didn't help..
     
  5. Preach2k

    Preach2k DF News Team Reporter

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    2,976
    Likes Received:
    1,496
    Trophy Points:
    1,363
    Location:
    Hometown Brooklyn, NY Now Fuquay Varina, NC
    Ratings:
    +1,536
    Current Phone Model:
    Google Pixel XL/Galaxy Note 8
    Twitter:
    DroidNCState
    Question does it just happen in your home or on other Wi-Fi networks also?

    Sent from my SM-N930V using Tapatalk
     
  6. grrouchie

    grrouchie Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    92
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Las Vegas
    Ratings:
    +18
    I had this same problem with YouTube (and the Facebook app was unusable and battery drain was awful)

    After this last "security update" everything magically fixed itself.
    I'm happy to have a functioning phone again

    sent from my galaxy s6 edge plus using tapatalk on android