HTC Sync

Discussion in 'HTC Droid Eris' started by TonyaP, Feb 1, 2010.

  1. TonyaP
    Offline

    TonyaP New Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    When installing the HTC Sync it has an Application Installer for the device. Following the Wizard it makes me browse for a file to install. What file should I choose?
     
  2. Mark16q
    Offline

    Mark16q New Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I don't think you need to deal with that part of Sync. I'm using it with Outlook and have stayed away from app installer. My guess from what I read is that HTC may have specific apps or updates to be installed using that, but for normal syncs not used.

    Mark
     
  3. jonpearson
    Offline

    jonpearson Member

    Joined:
    Jun 13, 2011
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I downloaded htc sync to my pc to backup some music and pics but for some reason my phone says it can't find htc sync on my pc but its there...any fixes

    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
     
  4. Snoking
    Offline

    Snoking Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    714
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    Did you wait up to 5 minutes or so? Seems Rezound is very slow in mounting drives. Open my computer and watch for drives to mount. Chris

    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
     
    Last edited: Mar 18, 2012
  5. jonpearson
    Offline

    jonpearson Member

    Joined:
    Jun 13, 2011
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I sure did weird thing is now the phone will connect for a second then disconnect....reall trying to give sync a shot but its not looking good. Thx for the reply

    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
     
  6. Snoking
    Offline

    Snoking Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    714
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    Did you go into screen and mount drive and wait to see drives mount? I see a CD and two drives mount. Chris

    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
     
  7. graywolf
    Offline

    graywolf Member

    Joined:
    Feb 2, 2012
    Messages:
    96
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +1
    I agree that the rezound takes ages to mount drives. I also will have a cd drive and the rezound's two sd cards will mount also.
     
  8. pb1bicdic
    Offline

    pb1bicdic Member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Is anyone else experiencing problems with their HTC sync?

    Sent from my ADR6400L using Tapatalk 2
     
  9. nodak102
    Offline

    nodak102 New Member

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    My htc sync has never worked properly with my toshiba laptop computer. The pc never sees the phone. Have tried many updates to sync with no luck.
     
Search tags for this page
htc sync
,
htc sync motorola
,

www.htc.sync