1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

How do your repeat or loop specific songs on the droid 2?

Discussion in 'Motorola Droid 2' started by ngai21, Feb 27, 2011.

  1. ngai21
    Offline

    ngai21 New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yeah...I just got a droid 2 and it's pretty difficult to use compared to a nokia phone, but am still loving this phone. Just wondering how do you loop or repeat specific tracks on the droid 2 standard music player?
  2. tb110895
    Offline

    tb110895 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia, PA
    Hit the little arrows that look like a refresh button all the way to the right in the music player
  3. ngai21
    Offline

    ngai21 New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks for the help, appreciate it. But i can't seem to find any arrow buttons on screen. When I play a track all I see is a cd, where the cover art should be, and 3 buttons at the bottom (back, pause and next) and if i tap the screen a slider appears. Other than those I don't really see any other buttons.
  4. tb110895
    Offline

    tb110895 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia, PA
    What music player are you using?

    Sent From My Liberated Droid 2
  5. tb110895
    Offline

    tb110895 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia, PA
    Are you running a custom ROM?

    Sent From My Liberated Droid 2
  6. ngai21
    Offline

    ngai21 New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The default one, I suppose. The one that came with the phone. In the menu its called Music.
  7. ngai21
    Offline

    ngai21 New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No im not running anything custom, everything on my phone is the stock out of the box stuff.
  8. tb110895
    Offline

    tb110895 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia, PA
    [​IMG]
    Don't mind my music lol. I just picked a random song, but I'm a rock fan :)
    Anyways, does your music player look like this?

    Sent From My Liberated Droid 2
  9. ngai21
    Offline

    ngai21 New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    [​IMG]

    [​IMG]

    This is how mine looks like straight outta the box.
  10. tb110895
    Offline

    tb110895 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia, PA
    Woah? That's not stock. Did you try a factory reset?

    Sent From My Liberated Droid 2
  11. tb110895
    Offline

    tb110895 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia, PA
    Also, what system version are you running, and did you get the phone new?

    Sent From My Liberated Droid 2
  12. ngai21
    Offline

    ngai21 New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yeah I've already factory reset my phone because my gallery didn't respond properly when I first got it. This was really the stock on the phone.
  13. shawn13165
    Offline

    shawn13165 New Member

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Waterloo,NY
    You should have 2 different looking looped arrows in each corner in the top. The one on the left when pressed controls shuffle. The looped arrow on right when pressed toggles repeat all songs/current song/off

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
  14. ngai21
    Offline

    ngai21 New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm using the stock music playe, "connected music player" if I'm not mistaken.
  15. tb110895
    Offline

    tb110895 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia, PA

    Connected music player is NOT the stock for the d2. I would take it to verizon if that's your only music player
    Sent From My Liberated Droid 2
Search tags for this page
android music player loop
,
android music player repeat song
,
android music repeat
,
how to make a song loop in music player android
,
how to make android repeat songs
,

how to put a song on repeat on android

,

how to put a song on repeat on droid razr

,
how to put music on repeat on android
,
how to put music player on repeat on android 2
,
how to repeat a song on android
,
how to repeat music on android
,
how to repeat song on android
,
how to repeat songs in android
,

how to repeat songs on android

,
how to repeat songs on s3