Has anyone had any luck getting a Wiimote hooked up working on the Bionic?

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by Delirious17, Sep 10, 2011.

  1. Delirious17
    Offline

    Delirious17 New Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I cannot for the life of me figure out why I cannot get a Wiimote to work with emulators. I can pair it and it seems to register the buttons but when I go to bind the control keys to the Wiimote buttons it doesn't register any input! I'm using Yongzh's emulators.
  2. Delirious17
    Offline

    Delirious17 New Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    *Bump* ...anyone? :(
  3. locofocos
    Offline

    locofocos New Member

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    I know this is a week late, but I'm having the same problem. I've searched, and it looks like everyone else is too for the time being. The PS3 controllers (six axis) do work fine on the bionic apparently, though I haven't tried it yet.
  4. brandon9559
    Offline

    brandon9559 New Member

    Joined:
    Feb 18, 2011
    Messages:
    221
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have the wiimote controller apk in my dropbox account but I haven't tried to use it on my bionic yet

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
  5. liftedplane
    Offline

    liftedplane Well-Known Member

    Joined:
    Jan 15, 2011
    Messages:
    1,167
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Washington State
    I used the keyboard with my d2g however, gotta use something else and was thinking wii-mote... maybe I can make a dock attachment that is either for wii-mote or ps3... either way gonna try this and looking for that apk right now\

    edit: tried to get it working, no dice, not sure what could be causing it... it connects and the wiimote controller app polls just fine showing the button presses, but in any emulator I tried it didn't work... gonna keep messing with it and see.
Search tags for this page

how to use wiimote with gameboid

,

using wiimote with gameboid

,

wii remote on gameboid

,
wiimotecontroller droid dna