GB keyboard

Discussion in 'Thunderbolt Tech Support' started by bernardino5, Apr 9, 2011.

  1. bernardino5

    bernardino5 Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Has anyone installed GB keyboard on there Bolt had it on my D1 no problem putting it on it was the app keyboard from Android off the market doesn't seem 2 work on T Bolt

    thunderbolt
     
  2. gary73

    gary73 Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yes works great

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  3. bernardino5

    bernardino5 Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Any tips don't know y it won't install , new to HTC had a rooted D1 custom rom, overlooked can't believe I can't install a simple keyboard lol Thx in advance

    thunderbolt
     
  4. bernardino5

    bernardino5 Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    R u rooted?

    thunderbolt
     
  5. gary73

    gary73 Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Download from market. Then long press keyboard it will ask witch keyboard

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  6. gary73

    gary73 Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    No

    Sent from my ADR6400L using DroidForums