Froyo Google Search Option

Discussion in 'Samsung Fascinate' started by Hello Droid, Apr 22, 2011.

  1. Hello Droid

    Hello Droid Member

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    How can I change the default search function on froyo to google from bing? I know I can add a widget, but I am looking to change the option on the bottom of the screen. I tried doing a search of the forums, but I get too many results to go through.

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
     
  2. dktk75

    dktk75 New Member

    Joined:
    Jan 7, 2011
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    the google search bar is in the widget...

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums
     
  3. Hello Droid

    Hello Droid Member

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I know, but i am looking to change the magnify glass at the bottom of the screen. It is one of the four icons at the bottom of your phone

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
     
  4. Jenaht

    Jenaht Member

    Joined:
    Feb 23, 2011
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I had wondered that as well. Don't think we can. However I just use the search app on one of my dock buttons. Would be cool if we can do that tho!

    Sent from my Stock Fascinate using DroidForums App
     
  5. hemorrdroid

    hemorrdroid Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    735
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Missouri
    Ratings:
    +0
  6. yardsale

    yardsale New Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I installed the google search enhanced pre-froyo and it worked great. Now there seems to be a conflict with froyo. I uninstalled and re-installed but it doesn't seem to be working. Any suggestions? I instinctvely use the navigation keys for web search and I really want this to default to google.

    This device has been nothing but frustration from day one. I'm no techie, but I'm getting close to attempting to root the thing. Very unlikely that I will ever buy a Samsung phone again.
     
  7. Vmax

    Vmax New Member

    Joined:
    Nov 19, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    ABQ
    Ratings:
    +0
    Same here. Enhanced search worked pre-froyo, had to uninstall post-froyo.

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums
     
  8. fordee11

    fordee11 Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    you dont need to be a techie to do it.. it just takes the ability to follow simple instructions.. read up about it

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums
     
  9. soulshot96

    soulshot96 Member

    Joined:
    Feb 24, 2011
    Messages:
    585
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Root and delete Bing. Violá

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums
     
Search tags for this page
change search button on samsung fascinate
,
change search engine to google on samsung fascinate
,
changing default search in froyo from bing to google
,
how to add google search engine to samsung galaxy
,
how to change default search engine samsung fascinate
,
how to make google default search engine on samsung fascinat
,

samsung fascinate change search button

,
set samsung fascinate to google search