Droid Market issues

Discussion in 'Android Tech Support' started by kiltman08, Jun 23, 2010.

  1. kiltman08

    kiltman08 New Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Is anyone else having the issue of no apps showing up in the Market?It was fine last night but now it's not working.WTMF?:icon_evil:
     
  2. raven8409

    raven8409 New Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Im having the same issue as well. it was working now its saying there is no matching content.
     
  3. Backnblack

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,250
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +6
    Working fine here...Are you on WiFi?
     
  4. raven8409

    raven8409 New Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I was, but to rule that out I had jumped off wifi to make sure and Im still having the same problem.
     
  5. Shadez

    Shadez Super Mod/News Team Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    8,426
    Likes Received:
    204
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Lafayette Hill, Pa
    Ratings:
    +204
    Current Phone Model:
    HTC One M8
    Twitter:
    @Shadez69
    yep and it even deleted some of my apps then redownloaded them I had a bunch of green icons on home screens, when clicked, said that app cannot be found.. then went to market and also said no matches found, but working now..

    Jobbs probably at it again shooting his sling shot at the power lines outside google..
     
  6. kiltman08

    kiltman08 New Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Check any apps.Had an Alarm Klock app on and once I took it off, it was fine. Also had Zimly Music player installed
     
  7. raven8409

    raven8409 New Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    working fine now, cleared cache and that looks like it did the trick