Droid Bionic startup animation on Droid 3

Discussion in 'Motorola Droid 3' started by acoers, Sep 7, 2011.

DroidForums.net is the premier Android Forum - Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
  1. acoers
    Offline

    acoers Member

    Joined:
    Jul 26, 2011
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +0
    Anybody got the bionic startup red eye on there droid 3. I thought i heard someone say you could but i cant find anything.
  2. anuraj1
    Offline

    anuraj1 Active Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    1,140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    AZ
    Ratings:
    +0
  3. acoers
    Offline

    acoers Member

    Joined:
    Jul 26, 2011
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +0
    Have you installed in does it work good
  4. neilrl79
    Offline

    neilrl79 Member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    479
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cecil County MD
    Ratings:
    +1
    Yeah, looks really good.
    Last edited: Sep 7, 2011
  5. acoers
    Offline

    acoers Member

    Joined:
    Jul 26, 2011
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +0
    Everytime I click on the the download it says page wont load
  6. neilrl79
    Offline

    neilrl79 Member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    479
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cecil County MD
    Ratings:
    +1
    PM me with your email and i'll try to send it to you.
  7. BenLand150
    Online

    BenLand150 Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,791
    Likes Received:
    82
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Lincoln, NE
    Ratings:
    +82
    Well I got the boot animation to work.. but I can't get the sound to. I have it in system/media/audio/notifications..
  8. stabl4life82
    Offline

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    Just put it in /system/media and that's it. It will work. and make sure you rename it as well

    Sent from my DROID3 using DroidForums
  9. acoers
    Offline

    acoers Member

    Joined:
    Jul 26, 2011
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +0
    I couldn't find system/media/ and what should u rename it to
  10. stabl4life82
    Offline

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    You have to be rooted and have root explorer to do this...there is a /system/media file in root explorer and u rename it to transdroid.mp3 if it isn't named that already. Just paste that file in there and put the bootanimation.zip in /data/local

    Sent from my DROID3 using DroidForums
  11. stabl4life82
    Offline

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    I take that back. You don't necessarily have to be rooted but it is a lot easier to find and edit the files

    Sent from my DROID3 using DroidForums
  12. acoers
    Offline

    acoers Member

    Joined:
    Jul 26, 2011
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +0
    So what am I renaming, system/media/ file or droid bionic sound which is bionic.ogg. im trying to paste the bionic.ogg in the /system/media/ file but it keeps saying it read only file
  13. stabl4life82
    Offline

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    U r going to rename the ogg file. That's what I did and renamed it to what I said in the last post. And when u r in /system/media u have to mount r/o. Right now you are in read only. Are you using root explorer or what?

    Sent from my DROID3 using DroidForums
  14. acoers
    Offline

    acoers Member

    Joined:
    Jul 26, 2011
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +0
    I got a rooted phone and ill try that
  15. stabl4life82
    Offline

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    Ok bro. Let me know

    Sent from my DROID3 using DroidForums