CM6 final is here!

Discussion in 'Koush' started by noo_too_droid, Aug 27, 2010.

  1. noo_too_droid
    Offline

    noo_too_droid Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    first page of the forum has two it might take forever since everyone wants a piece!
  2. millbean
    Offline

    millbean Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    225
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Wallpaper will not change unless I reset the phone every time I set a background
  3. Kmart95
    Offline

    Kmart95 Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    K thanks

    Sent from my Moto Droid using Tapatalk
  4. jville95
    Offline

    jville95 Member

    Joined:
    Aug 18, 2010
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    In my house in the middle of my street.
    Ratings:
    +0
    Well I also experienced lag on CM6 RC3. I thought it was my kernel so I pushed it to the max(1GHz) but it was still the same. So now Im on 'Final' and its a little better. Still testing.

    Hopefully, the battery life doesn't decrease bc I was gettin 10 hrs EASY on RC3 with light to moderate usage! :)

    (will post back with updates later...)
    Last edited: Aug 28, 2010
  5. drpaul07
    Online

    drpaul07 Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    362
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    I have been waiting for this stable release of CM :) . I am stock froyo rooted and have never flashed a custom rom before, but I want CM to be the first one I flash. I've never used RM, and so i was thinking of using this zip file with sprecovery. So does this come with the google apps? Or do i have to find those and flash those as an update.zip as well? And if so, where could I find that?

    Or would it just be easier to use RM? I've just heard problems with clockwork recovery and stuff so i'd prefer to stay with sprecovery if possible.

    Also, i can probably find the answers to these questions, but i'll just ask them here in case someone answers before i find them... does this rom change the baseband? And what froyo build is it?
  6. hrdnhvy
    Offline

    hrdnhvy Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    WI
    Ratings:
    +0
    OMF'nG

    Are you kidding me? I mean Im happy & all but I JUST got R3 exactly how I want it now I see its in Rom Manager to....Theres goes my Saturday....
  7. jville95
    Offline

    jville95 Member

    Joined:
    Aug 18, 2010
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    In my house in the middle of my street.
    Ratings:
    +0
    LMAO!!! :icon_ banana: Eh, come one hrdnhvy. Make the switch bro. You know you wanna anyways.
  8. kook
    Offline

    kook Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    2,041
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    Finally...reboot into recovery :D
  9. hrdnhvy
    Offline

    hrdnhvy Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    WI
    Ratings:
    +0
    Yes

    Damn right I want it, though the wife wont be to happy, I had stuff to do around the house today...lol

  10. hrdnhvy
    Offline

    hrdnhvy Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    WI
    Ratings:
    +0
    Blackglass

    My main question is, will 928Droid's BlackGlass theme work with the final release? Or will we have to wait for that to be updated...ah hell Im gonna try to see if it will work anyway...
  11. drpaul07
    Online

    drpaul07 Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    362
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    So I downloaded the google addon zip file from the cyanogenmod forums (this is the link.. CyanogenMod-6 for the Moto Droid: SBFWHAT? V6.0.0 (08/27/2010) - CyanogenMod Forum )

    So if i just wipe, then install the CM update.zip, then install the google addon .zip (all using sprecovery), will that get me up and running?
  12. noo_too_droid
    Offline

    noo_too_droid Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i doubt it will work please tell me if it does. Speaking of themes has anyone found any links to themes for cm 6.0.0 after a couple hours of stock theme im really hungering for something exciting! PLEASE HOOK SOME THEMES UP
  13. Codiusprie
    Offline

    Codiusprie Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Can I delete ADW Launcher. I perfer to use Launcher Pro and it seems that no matter what ADW launcher still runs in the background. Edit: Nevermind. I got it.
    Last edited: Aug 28, 2010
  14. AlphaMack
    Offline

    AlphaMack Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    California
    Ratings:
    +0
    I've been getting quite a bit of lag with ADW as well as Maps continually giving me "Low memory" warnings with the traffic layer enabled. I've tried the following and things seemed to have improved...

    - Set heap size to 32m.
    - Persistence (via Spare Parts)

    So far, so good. Posting this here in case someone runs across similar issues...
  15. Itsheyize
    Offline

    Itsheyize New Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Omaha, NE.
    Ratings:
    +0
    account sync issues

    I Have never had any issue syncing with my gmail account until I just loaded this rom. I did a 3x factory reset & cache wipe before loading this rom. It didn't even go into the account sync when it initially loaded..... It just went to the ADW Launcher. I went into the settings and tried to input the information myself. After inputing my information, I got a loading screen as normal, however it took me to another screen I have never seen before.

    At the top it said server settings

    then Domain\Username (with a field below it and my account name in it)

    Password (with my encrypted password loaded in it)

    server (with gmail.com loaded in the input box)

    (check box checked) Use secure connection (SSL)

    (check box unchecked) Accept all SSL Certificates



    There is a next button at the bottom of the screen, I just click it. I get a brief loading screen, then an error message comes up saying

    "Setup could not finish" - "Unable to open connection to server"

    I have never seen this before and I know for a fact my information is correct because I logged into my gmail account on my computer with no problems.... What is going on?
Search tags for this page
android rom custom rtl language
,
cm6
,
cm6 droid
,

cm6 for droid x2

,
dream sapphire
,

droid eris cm6