1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

cant have two contacts of the same

Discussion in 'Android General Discussions' started by BlkSSon22s, Nov 9, 2009.

  1. BlkSSon22s
    Offline

    BlkSSon22s New Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Anybody having this contact issue, I can't have two contacts with the same names, if I do they get combined. Also say I make a contact called "John", and add another contact named "Johnny", "Johhny" gets combined with "John"...seems rediculous to me..

    Anyone notice this or have a fix for it?
  2. Droider
    Offline

    Droider New Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Are you creating the contacts via the Contacts app on the phone of through Gmail on a browser?

    Whichever one you are doing, try the other and see if it makes a difference.
  3. kylep
    Offline

    kylep New Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    have you tried adding last names or even just the first letter of their last name?
  4. BlkSSon22s
    Offline

    BlkSSon22s New Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes, Im doing it via the contacts app on the phone...ill have to try the browser, but thats a hassle to have to do it through there if it works.

    Well I had to name the 1st one John, and the second J.Lastname...
  5. Getaphixx
    Offline

    Getaphixx New Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    233
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Oklahoma

    THIS IS ANNOYING!!!!!!! I too have this problem.. And Tried in vane to fix it...

    "They" need to fix this problem..
  6. BlkSSon22s
    Offline

    BlkSSon22s New Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Glad im not the only one who noticed this, its very inconvenient..its needs to be fixed!!
  7. ryanm
    Offline

    ryanm New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chicago
    SEARCH the forums...this has been discussed many times. Here