1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Can't answer calls

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by JRParsons, Mar 15, 2012.

  1. JRParsons
    Online

    JRParsons Member

    Joined:
    May 19, 2011
    Messages:
    435
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mass.
    Sometimes when I get a call, the phone rings and the picture of the caller shoes up on the screen but there is no green option to answer the call, just a red "end call", which, when chosen, declines the call and the caller goes to voicemail. Running gingeritis 3d ver. 1.x . Any suggestions, thanks.
    Sent from my Illudium PU - 36 Explosive Space Modulator.
  2. geoff5093
    Offline

    geoff5093 New Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    1,345
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Goffstown, NH
    I used to have that as well, I went to an AOSP 2.3.7 ROM and haven't had the issue.
  3. JRParsons
    Online

    JRParsons Member

    Joined:
    May 19, 2011
    Messages:
    435
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mass.
    Thanks, just switched to Skyraider, no issues for a couple of days. I read somewhere while googling it that the Sense 3.0/3.5 Roms have that issue on the Thunderbolt.

    Sent from my Illudium PU - 36 Explosive Space Modulator.
  4. cyborg03
    Offline

    cyborg03 New Member

    Joined:
    Feb 4, 2011
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yep thunder bolts have it as well. Turned off pocket increase voluumn setting and wala! I heard there is a sensor on the v for Verizon that is loading le the issue.
    Sent from my ADR6400L using Tapatalk
  5. JRParsons
    Online

    JRParsons Member

    Joined:
    May 19, 2011
    Messages:
    435
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mass.
    I'm starting to get really perplexed, I've flashed 3 different rooms. (all were Sense based) I still get just the "decline call" option when people call. I've sent clients to voicemail and had to call them right back, usually while they were leaving me a message. Has anybody had this happen and was able to figure out the cause. I tried a full screen caller ID app, it was kinda crappie. But because the problem only happens about 50% of the time I can't be sure if it worked or not.
    I really like Sense, but I'm gonna try a nonsense rom. Haha nonsense.
    I am out of warranty and rooted, so I think I'm on my own. Really don't feel like buying another phone right now, but this number is on my business card, I have to be able to answer my phone. Thanks in advance.



    Sent from my Illudium PU - 36 Explosive Space Modulator.
  6. Larry_ThaGr81
    Offline

    Larry_ThaGr81 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,030
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hesperia
    I use shake to answer as a fail safe, so that when the call bug tries to do its worst, I simply shake my phone to answer.

    Sent by my Bolt powered by Thunder
Search tags for this page
android problems sch s720c cannot answer phone
,
aosp cant answer phone
,
cannot answer droid incoming calls
,
cant answer call on htc thunderbolt
,
droid 2 can't answer call
,
galaxy s3 rings but no option to answer
,
how to answer a call on android illusion
,
how to answer an android thunderbolt
,
how to pick call by shaking in rooted phone
,

htc cant answer calls

,
htc one cannot answer call
,
htz phone can not answer calls
,
i cant answer call in my htc phone
,
problems with samsung sch-s720c can't answer incoming calls
,
thunderbolt call answering