Can't answer calls

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by JRParsons, Mar 15, 2012.

  1. JRParsons
    Online

    JRParsons Member

    Joined:
    May 19, 2011
    Messages:
    437
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mass.
    Sometimes when I get a call, the phone rings and the picture of the caller shoes up on the screen but there is no green option to answer the call, just a red "end call", which, when chosen, declines the call and the caller goes to voicemail. Running gingeritis 3d ver. 1.x . Any suggestions, thanks.
    Sent from my Illudium PU - 36 Explosive Space Modulator.
  2. geoff5093
    Offline

    geoff5093 New Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    1,345
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Goffstown, NH
    I used to have that as well, I went to an AOSP 2.3.7 ROM and haven't had the issue.
  3. JRParsons
    Online

    JRParsons Member

    Joined:
    May 19, 2011
    Messages:
    437
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mass.
    Thanks, just switched to Skyraider, no issues for a couple of days. I read somewhere while googling it that the Sense 3.0/3.5 Roms have that issue on the Thunderbolt.

    Sent from my Illudium PU - 36 Explosive Space Modulator.
  4. cyborg03
    Offline

    cyborg03 Member

    Joined:
    Feb 4, 2011
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Yep thunder bolts have it as well. Turned off pocket increase voluumn setting and wala! I heard there is a sensor on the v for Verizon that is loading le the issue.
    Sent from my ADR6400L using Tapatalk
  5. JRParsons
    Online

    JRParsons Member

    Joined:
    May 19, 2011
    Messages:
    437
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mass.
    I'm starting to get really perplexed, I've flashed 3 different rooms. (all were Sense based) I still get just the "decline call" option when people call. I've sent clients to voicemail and had to call them right back, usually while they were leaving me a message. Has anybody had this happen and was able to figure out the cause. I tried a full screen caller ID app, it was kinda crappie. But because the problem only happens about 50% of the time I can't be sure if it worked or not.
    I really like Sense, but I'm gonna try a nonsense rom. Haha nonsense.
    I am out of warranty and rooted, so I think I'm on my own. Really don't feel like buying another phone right now, but this number is on my business card, I have to be able to answer my phone. Thanks in advance.



    Sent from my Illudium PU - 36 Explosive Space Modulator.
  6. Larry_ThaGr81
    Offline

    Larry_ThaGr81 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,030
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hesperia
    I use shake to answer as a fail safe, so that when the call bug tries to do its worst, I simply shake my phone to answer.

    Sent by my Bolt powered by Thunder
Search tags for this page
aosp cant answer phone
,
aosp rom cannot answer phone
,
cannot answer calls on htc one
,
cannot answer droid incoming calls
,
galaxy s3 rings but no option to answer
,
how to answer a call on android illusion
,
how to answer an android thunderbolt
,
how to pick call by shaking in rooted phone
,

htc cant answer calls

,
htc one cannot answer call