Browser acting up

Discussion in 'Samsung Galaxy Nexus' started by Droid annoymous, Mar 11, 2012.

  1. Droid annoymous
    Offline

    Droid annoymous New Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    1,097
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    The browser is acting up on my certain things it wont let me press unless i long click it and open in a nee tab its becoming a bit of an issue and im getting a yellow exclamation point in the lower right of the screen is this happening to anyone else?
    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
  2. Droid annoymous
    Offline

    Droid annoymous New Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    1,097
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    Anyone?

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
  3. GalaxyFlatulence
    Offline

    GalaxyFlatulence New Member

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    833
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    yeah the stock browswer has issues. mine does that too. i use chrome beta because it doesn't do that and the spell check actually works. it's a tad bit slower than stock though, but not enough for me to dump it. once the stock browser probs are fixed with an update, i'll be dumping chrome.
  4. xDMONEYx
    Offline

    xDMONEYx New Member

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    236
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Oakdale, PA
    Supposedly Chrome is supposed to be replacing the stock browser at some point. Not sure when, but might as well get used to it now! Ha ha.
  5. GalaxyFlatulence
    Offline

    GalaxyFlatulence New Member

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    833
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0

    haha i may be keeping it after all lol
  6. xDMONEYx
    Offline

    xDMONEYx New Member

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    236
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Oakdale, PA
    Yeah, I mean, like I said, who knows when that will be happening, if it even does! I read it somewhere a few weeks back. I enjoy Chrome, but I have never really used the stock browser at all. It was Dolphin, then Chrome Beta was released and that's what I have been using. No complaints here minus no Flash capabilities, which isn't even that huge of a deal.
  7. GalaxyFlatulence
    Offline

    GalaxyFlatulence New Member

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    833
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    if chrome went full screen like the stock browser and had that disc menu that pops out of the sides, and was just as fast, i would have no issues with it :D
  8. xDMONEYx
    Offline

    xDMONEYx New Member

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    236
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Oakdale, PA
    Yeah, full screen would be pretty nice, I won't lie. The pie menu on the side is cool as hell, I have that to use system-wide since I got rid of the soft keys. Very handy tool throughout the system, not just the browser! :D
Search tags for this page

android browser acting up

,
android make my browser act up
,
brower acting up galaxy
,
browser for my samsung galaxy s3 acting up
,
browswer is acting up
,
my browser is acting up on my galaxy tablet
,
the browser on my phone is acting up