1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Any way to force the ota?

Discussion in 'Droid Razr and Razr Maxx ICS discussion' started by joemeigs8, Jun 23, 2012.

  1. joemeigs8
    Offline

    joemeigs8 New Member

    Joined:
    Mar 4, 2012
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is there any way to force the ota? I want my ice cream sandwich:D

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
  2. selectgt
    Offline

    selectgt New Member

    Joined:
    Jun 23, 2012
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i wish, im in the same boat. goooooooo!
  3. syndicate0017
    Offline

    syndicate0017 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    2,010
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    48
    You can try the framework glitch. Settings-apps-all. Scroll to Google services framework and delete data and force close. Might take a couple times to work. After each time, go check for update.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
  4. selectgt
    Offline

    selectgt New Member

    Joined:
    Jun 23, 2012
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  5. coolbreeze704
    Offline

    coolbreeze704 New Member

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    176
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
  6. buscms
    Offline

    buscms New Member

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    Has anyone actually tried this? I'm not sure it's worth risking a bricked phone to get it a bit earlier, but if I knew it worked I probably would!
    Last edited by a moderator: Jun 24, 2012
  7. brad92
    Offline

    brad92 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TEXAS
    That will work, but the easiest/fastest way is to side load it in stock recovery. The first time it will have a sideload error, then install it again and it'll take.
  8. buscms
    Offline

    buscms New Member

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    how exactly do you do that Brad? I've never messed with my phone much besides launchers etc.
  9. buscms
    Offline

    buscms New Member

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Did you end up having to wipe your data? I really don't want to do that if I don't have to.
Search tags for this page
bionic force ota
,
droid bionic force ota update
,
droid maxx force system update
,
droid razr maxx force update
,
force ota update android
,

force razr maxx update

,

force update razr maxx

,
how can i force my droid razr to update
,
how do i force update droid maxx
,
how to force an ota update droid razr
,
how to force ota update droid razr
,
how to force razr maxx hd to search for updatr
,

how to force update razr maxx

,
motorola droid maxx force update
,

razr maxx force update